Paskelbtos įtakingiausios pasaulio mamos

Turtingiausia pasaulio moteris. Gražiausia pasaulio moteris. Tokie rinkimai jau nieko nebestebina. O štai šįkart paskelbtos įtakingiausios pasaulio motinos.

Įtakingiausių motinų sąrašas renkamas pagal kelis kriterijus: moterys turi turėti vaikų iki 18 metų, būti padariusios sėkmingą karjerą, nevengiančios visuomeninių pareigų, o jų gyvenimas ir elgesys turi įtakos formuojant visuomenės nuomonę. Taip pat moterims buvo keliami moraliniai reikalavimai – jų reputacija turi būti be priekaištų.

TAIP PAT SKAITYKITE:

65 metų moteris jau pagimdė ketvertuką

Po cezario pjūvio operacijos moteris kai ką rado pilve

Vida Press

Sąrašo viršūnėje - 33 metų dainininkė Beyonce. Su reperiu Jay-Z ji augina trejų metų Blue Ivy.

Beyonce
Beyonce
Reuters/Scanpix

Garbingoj sąrašo viršūnėlėje ir 6 vaikų mama Angelina Jolie. Angelina Jolie ir jos garsusis vyras Bradas Pittas kartu augina tris sūnus ir tris dukras – Maddoxą, Paxą, Knoxą, Zaharą, Shiloh ir Vivienne. Abiejų tėvų darbo grafikas visiškai nepritaikytas šeiminiam gyvenimui, tačiau jiems kažkaip pavyksta taip suderinti darbą ir gyvenimą, kad dėmesio užtektų visiems vaikams.

AP/Scanpix

Po Angelinos Jolie sąraše randame realybės šou žvaigždę Kim Kardashian. Kartu su Kanye West ji augina dukrytę North West, kuri birželio mėnesį švęs dvejų metukų gimtadienį.

Vida Press

Įtakingiausiomis mamomis taip pat įvardintos Jennifer Lopez, Julianne Moore, Kerry Washington, Reese Witherspoon ir Victoria Beckham.

Ne tik pramogų pasaulio mamos nusipelnė šios garbės - įtakingiausiųjų mamų sąraše yra ir Bilo Gateso žmona Melinda Gates, Jordanijos karalienė Rania ir kt.

2014 metais įtakingiausia mama buvo išrinkta Victoria Beckham.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis