Kviečia Šeimų šventė: daugybė pramogų, kurioms neišleisite nė cento

Jau ketvirtus metus iš eilės socialiai atsakingo verslo "Senukai" bei Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos iniciatyva yra organizuojamas didžiausias šeimų festivalis Lietuvoje – Šeimų Šventė.

Festivalis „Šeimų Šventė“ kasmet yra rengiamas Senukų įmonių grupei priklausančiam „Harmony Park“ poilsio komplekse Vaizgakiemyje (Prienų r.), kuriame 200 hektarų plote yra įsikūrę 5 žvaigždučių viešbutis, SPA centras, hipodromas, vilos bei daugybe kitų pramogų, kurios kasmet apjungia visas Lietuvos šeimas visiškai nemokamoms pramogoms.

Tai diena metuose kai visoms šalies šeimoms neskaitant jų socialinės gerovės lygio galime leisti džiaugtis puikia švente, kur už jokias pramogas ar veiklas nereikia mokėti nei vieno cento.
Būtent toks yra renginio formatas.

2014 m. ši socialinė misija – šventė tapo vieša, kai koncertą iš šventės LNK televizija filmavo ir rodė kaip Joninių koncertą, tai jau tampa tradicija ir šiais metais Šeimų Šventė taps LNK Joninių koncertu. O gyvai į renginį gegužės 30 dieną susirinkę galės mėgautis galybe pramogų.

Akimirkos iš praėjusių metų „Šeimos šventės“:

2015m. Gegužės 30d. Tradicinė Šeimų šventė, sukviečianti per 10 000 svečių, šiemet taip pat kviečia dalyvauti net 30-tyje skirtingų veiklų ir pramogų.

Šių metų šventėje daug dėmesio bus skiriama vaikams, jų švietimui, ugdymui, lavinimui ir pramogoms, kad mažieji šventės dalyviai šypsotųsi ir būtų laimingi. Šventės tikslas – paskatinti šeimas kartu leisti laisvalaikį, padėti sustiprinti šeimos narių tarpusavio ryšio bei paskatinti atskirų šeimų bendravimą. Nuotaikingos ir edukacinės pramogos šeimos narių ir bendraminčių apsuptyje suteikia galimybę vienas kitam padovanoti tai, kas brangiausia – savo laiką ir dėmesį.

Mažus ir didelius Šeimų Šventės dalyvius džiugins kinologų pasirodymai su šunimis. Šventės metu visos mamytės ir tėveliai kartu su savo vaikais galės dalyvauti profesionalių trenerių treniruotėse ir išmokti naudingų pratimų kūnui ir sielai. Profesionalūs sportininkai taip pat ves treniruotes ir pasakos apie kiekvieną sporto šaką. Šventės metu vyks krepšinio turnyras 3x3, kurio nugalėtojai turės galimybę išbandyti savo jėgas krepšinio kovoje prieš žinomus Lietuvos krepšininkus. Tėvams atsipūsti nuo savo mažųjų atžalų padės vaikų ypač mylimi batutai, vandens kamuoliai ir kitos atrakcijos. Visų pramogų metu scenoje dainuos ir šoks įvairūs kolektyvai, o nuo 15.00 val. į sceną žengs ir savo dainomis džiugins garsiausi Lietuvos atlikėjai!

Šventėje kviečiamos dalyvauti visos šalies šeimos, šeimas vienijančios ir su šeimomis dirbančios visuomeninės organizacijos bei bendruomenės.
Šeimos šventė – puiki galimybė ne tik pabūti kartu, pasidžiaugti pavasariu ir ateinančia vasara, bet ir pabendrauti su kitomis šeimomis, pasidalinti patirtimi, įgauti naujų žinių ir, žinoma, turiningai praleisti laiką gamtoje šiltą pavasario dieną.

Išsamią šventės programą galima rasti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis