Populiaraus žurnalo viršelyje - krūtimi maitinanti manekenė (FOTO)

Savo vaikučius mamos pienu maitinančios ir to neslepiančios bei viešai pozuojančios žinomos moterys savo poelgiu įkvepia ir drąsina visas jaunas mamas. Mamos pienas yra geriausias maistas naujagimiui ir kūdikiui, jo visiškai pakanka vaikui iki 6 mėnesių.

Šiomis dienomis apie viešą žindymą diskutuoti paskatino žinomo žurnalo moterims „Elle“ redakcija. Australiško leidinio viršelyje puikuojasi modelis Nicole Trunfio su savo sūneliu Zionu. Jį garsioji gražuolė laiko nuogą ant rankų. 29 metų Nicole, apsirengusi Burberry paltuku, Nicole žaismingai šypsosi žiūrėdama į kamerą, sūnelis atsipalaidavęs snaudžia ant jos rankų.

Zioną garsusis modelis pagimdė šių metų sausio mėnesį, tai pirmasis jos ir vyro – JAV atlikėjo Gary Clarke – sūnus.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Toks gimdymas būna kartą iš 50 milijonų: gimė ypatingos trynukės

Kaip telefonu padaryta nuotrauka išgelbėjo vaikui gyvybę

Tačiau šį numerį žurnalas išleidžia ir su kitu viršeliu. Jame - toji pati Nicole, tik dar intymesniu rakursu – žindanti sūnelį. Žurnalą su šiuo viršeliu gaus visos žurnalo prenumeratorės.

Tai pirmasis atvejis, kai garsusis modelis pozuoja žinomo žurnalo viršeliui žindanti.

Beje, savo socialinio tinklo paskyroje Nicole jau prieš mėnesį buvo publikavusi savo žindymo akimirką – tąkart ji maitino savo pienu sūnelį besiruošdama fotosesijai.

Socialiniuose tinkluose šiomis dienomis – tai viena populiariausių tarp mamų aptarinėjamų temų. Daugelis atsiliepimų yra teigiami ir palaikantys Nicole.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis