Purūs kotletukai su slaptu ingredientu

Šiuos kotletus pagaminsite maždaug per pusvalandį. Jų pasiūlyti galite vyresniems kaip vienerių metų vaikams. Kotletams purumui suteikia kopūstas.

Reikia:


1 kg baltagūžių kopūstų;


1 nedidelio svogūno;


2 skiltelių česnako;


200 g mėgstamos maltos mėsos;


100 g manų kruopų;


druskos ir pipirų pagal skonį;


džiūvėsėlių;


aliejaus kepimui.


Kaip gaminti?


Kopūstą perpjaukite pusiau ir pasūdytame vandenyje pairkite iki 10 minučių po vandens užvirimo. Tada nukoškite ir palikite kopūstus atvėsti.


Kopūstą, svogūną ir česnaką susmulkinkite smulkintuvu.


Gautą masę sumaišykite su mėsos faršu, manais, pridėkite pipirų ir druskos pagal skonį.


Formuokite kotletukus, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir kepkite.


Skanu su bulvių koše.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis