Kokia profesija jums tinka pagal Zodiako ženklą

Kaip rinktis profesiją atsižvelgiant į savo Zodiako ženklą, sužinosite perskaitę šį profesijų horoskopą.

Avinas - entuziastas ir lyderis. Kai užaugs, be abejonės bus startuolių karalius: jis akimirksniu užsidega konkrečia veikla, ir su šūkiu „Pirmyn!" veda paskui save bendraminčius.

 Avino ženklo atstovai taip pat gerai užsirekomendavę profesiniame sporte, ypač tokiose jo šakose, kur svarbu akimirksniu priimti sprendimus, mesti iššūkį ir rizikuoti. 

Šio ženklo atstovams patinka geologo, kaskadininko, gelbėtojo profesijos. Labiau šaltakraujiški Avinai tampa gerais chirurgais. Tikėtina ir sėkminga kariškio karjera.

Vida Press

Ekonominėje srityje daugiausiai būtent Jaučio ženklo atstovų, nes jie moka didinti materialius turtus. Taip pat nemažai Jaučio ženklo atstovų dirba pardavėjais, ir su jais geriau nesiderėti - beviltiška. 

Jaučiai labai vertina komfortą, ir moka sau ir kitiems sukurti aplinką, kurioje gyvenimas atrodo visiškas rojus. Tipiškas šio ženklo atstovas puikiai jaučia aplinkos harmoniją, tad gali išreikšti save dirbdamas interjero ar madų dizaineriu, feng šui specialistu. 

Jaučiai - geriausi masažistai, kosmetologai, virėjai ir ... someljė. Taip pat šiam ženklui tinka retos profesijos, kuriose svarbiausia savybė - didelis tam tikrų organų jautrumas: parfumeris, degustatorius ar panašus ekspertas.

Vida Press

Dvyniai labai įvairiapusiški, bet geriausiai jaučiasi įgiję profesijas, kurios yra susijusios su kalbomis, kalba. Jie gali būti filologai, lingvistai, vertėjai, mokslinių centrų darbuotojai. 

Užsienio kalbos, išmoktos dar mokykloje, taps Dvyniams geru startu: jie su malonumu jas dėstys, šios žinios ir organizaciniai gebėjimai pravers ir kitose srityse. Dvyniai moka aiškiai ir suprantamai formuluoti mintis, neapsunkindami teksto nereikalingomis ir nesvarbiomis smulkmenomis, tad jie gali pasireikšti ir žurnalistikoje. 

Tinka ir tokios sferos, kur reikalingos tarpininkų paslaugos: prekyba, konsultavimas, derybos. Mene Dvyniai turi galimybę išbandyti jėgas balete arba žodiniame žanre.

Vida Press

Vėžius labai domina istorija, dažnai domėjimasis ja vaikystėje perauga į profesionalią karjerą šioje srityje. Istorinės rekonstrukcijos Vėžio ženklo atstovui pavyksta geriau, nei kitiems ženklams, nes jie moka įsijausti į praėjusių epochų dvasią ir joje gyventi. 

Taip pat tinka ir kitos profesijos, susijusios su labai tolima praeitimi, pavyzdžiui, archeologija. Dar viena išskirtinė Vėžių savybė - gebėjimas sukurti namų jaukumo atmosferą, mokėjimas pasirūpinti kitais, todėl šio ženklo atstovės gali būti puikiomis auklėmis, auklėtojomis, virėjomis, medicinos seserimis.

 Taip pat Vėžiai gali būti gerais psichologais, nes moka subtiliai, neįkyriai iškelti į paviršių užslėptas kitų žmonių emocijas. Be to, tarp šio ženklo atstovų daug talentingų dailininkų ir muzikantų.

Vida Press

Liūto ženklo atstovus labiausiai domina profesijos, kur jie būna dėmesio centre, tad jiems tobulai tinka būti aktoriais. Ir ne tik. Liūtams taip pat gerai sekasi reklamos srityje.

Taip pat tinka bet kokios sritys, susijusios su VIP sektoriaus aptarnavimu. Kadangi šio ženklo atstovai moka sukurti tikros šventės atmosferą, jie yra nepakeičiami visose struktūrose, susijusiose su pramogomis ir poilsiu. Bet nepagalvokite, kad Liūtas yra klounas - toli gražu! 

Šio ženklo atstovas dažniausiai būna vakaro vinis, kad ir kokia maža būtų scena, kurioje jam reikia pasirodyti.

Vida Press

Mergelės ženklo atstovai siekia specializacijos, profesionalumo siauroje srityje. Geriausiai Mergelės save išreiškia medicinoje - tiek niuansų ir smulkmenų, kurias reikia išmanyti medikui, sugeba įsisavinti tik šio ženklo atstovai.

 Mergelių daug tarp pagalbinio medicinos personalo, nors šio ženklo atstovų ambicijos gana didelės. Jai artimos sferos, susijusios su farmakologija, dietologija. 

Tačiau patraukliausios Mergelės ženklo atstovams profesijos, susijusios su tvarkymu ir valymu - čia Mergelės nepranokstamos.

 Dar viena misija, kurios niekas neįvykdo geriau nei Mergelė, yra redagavimas ir kritika: į šią veiklą ji pasineria visa širdimi.

Vida Press

Svarstyklės puikiai išmano žmonių santykių subtilybes, ir tai šio ženklo atstovams gali praversti diplomatiniame lygmenyje. Manoma, kad šio ženklo atstovai gali būti ir gerais teisininkais, tik psichologiškai jiems lengviau paskelbti sprendimą „pasigailėti", todėl jiems geriau būti ne teisėjais, o advokatais. 

Taip pat tarsi šiam ženklui sukurtos tokios profesijos, kaip menotyrininkas, kultūrologas. 

Svarstyklių ženklo atstovės figūruoja grožio konkursuose, jos mėgsta dalyvauti vestuvių iškilmėse, ir būtent po Svarstyklių ženklu gimęs stilistas, dizaineris, kirpėjas ir kosmetologas pasiekia didžiausią profesinę sėkmę. 

Dar Svarstyklėms tinka floristo profesija - šio ženklo atstovų estetiniai gebėjimai stulbinami!

Vida Press

Skorpionas ieškos įdomios, neįprastos profesijos, nes darbas biure šio ženklo atstovų visiškai netenkina. Galbūt tai bus profesija, susijusi su rizika, darbas jėgos struktūrose arba baudžiamosios sistemos įstaigose.

Visos greitojo reagavimo tarnybos: greitoji pagalba, ugniagesių tarnyba, policija, pasitikėjimo linija - Skorpiono stichija. Kadangi šio ženklo atstovai labai mėgsta vaikščioti peilio ašmenimis, jie dažnai renkasi profesijas, kur praktiškai kasdien iškyla gyvybės ir mirties klausimai - tai gydytojai reanimuotojai, chirurgai, onkologai. 

Jie taip pat mielai renkasi profesijas, susijusias su naujos gyvybės atėjimu: geriausi ginekologai, reprodukcinės medicinos specialistai ir akušeriai taip pat Skorpionai. Be to, Skorpiono ženklo atstovai turi puikių analitinių gebėjimų, tad jei pakliūsite pas psichoterapeutą, gimusį po Skorpiono ženklu, jūsų gyvenime neabejotinai įvyks radikalūs pokyčiai.

Vida Press

Šaulių pasirinkta profesija gali nustebinti tėvus - pavyzdžiui, vaikas gali pareikšti, kad užaugęs bus filosofas. Būtent šio ženklo atstovams rūpi gyvenimo klausimai, apie kuriuos paprasti mirtingieji nė nesusimąsto, tad Šauliai gali tapti religijotyrininkais, kultūrologais, pasinerti į mokslą, reikalaujantį metodologinių tyrinėjimų.

Bet dažniau Šauliai veržiasi į sferas, susijusias su diplomatija, kelionėmis, viešbučiais, kaimo turizmu. Šio ženklo atstovams gerai sekasi eiti vadovo pareigas, todėl orkestre, pavyzdžiui, Šaulys greičiau bus dirigentas, nei grieš smuiku, net ir pirmuoju.

Vida Press

Ožiaragis paprastai nuo vaikystės tvirtai žino, kuo nori tapti, ir galima neabejoti, kad ir taps. Idealus administratorius ir strategas, ištvermingas ir atkaklus, Ožiaragis lėtai ir užtikrintai kops karjeros laiptais, kokioje sferoje bebūtų. 

Yra kelios profesijos, kurias šio ženklo atstovai išmano geriau, nei kiti, pavyzdžiui, architektūra, statybos. Jei jam į rankas pakliūna paprastas, bet jį kažkuo sudominęs akmuo, galima tikėtis šedevro, nes šio ženklo atstovai taip pat būna gabūs skulptoriai. Medicinos sritį pasirinkę Ožiaragiai daro karjerą stomatologijoje.

Vida Press

Apie mažąjį Vandenį galima pasakyti viena - profesija, kuri jam patiks, kai jis užaugs, kol kas dar neegzistuoja. Būtent! Šio ženklo atstovai visada yra ant naujų tyrimų slenksčio, tyrinėja paribio sritis, žvelgia pirmyn.

Dar prieš 10 metų buvo rašoma, kad geriausia profesija Vandeniui - programavimas, bet ar taip yra iki šiol? Tik tuo atveju, jei kalbama apie naujausias technologijas ir atradimus. O dirbdamas sistemos administratoriumi Vandenis nuobodžiaus. 

Svarbiausias šio ženklo atstovų reikalavimas profesijai - nėra griežtų apribojimų, laisvas režimas. Dažnai būna taip, kad Vandenis, netilpęs į jau egzistuojančių profesijų rėmus, suburia bendraminčių grupę ir vykdo naujus, revoliucinius projektus. Tai sąžiningas darbuotojas, kuris siekia progreso.

Vida Press

Žuvų ženklas dovanoja žmonijai daugiausiai meninių natūrų: dailininkų, kompozitorių, aktorių. Jautrumas ir gebėjimas atjausti atveda šio ženklo atstovus į labdaros organizacijas - būtent čia Žuvys jaučiasi savo stichijoje. 

Tarp Žuvų ženklo atstovų daug chemikų, taip pat specialistų, kurie vienaip ar kitaip yra susiję su psichoaktyviomis medžiagomis, pavyzdžiui, alkoholio gamyba. Žuvų arsenale tokios retos profesijos, kaip ichtiologas, okeanologas, okeanografas. 

Žuvys taip pat puikiai jaučiasi naftos gavybos srityje. Neatmetamos tokios sferos, kaip kinas ir fotografija - būtent Žuvų ženklo atstovai pasirenka neįprastą rakursą ir nufilmuoja fantastiškiausią siužetą.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis