Kokio Zodiako ženklo moteris yra šauniausia močiutė?

Kiekvienas Zodiako ženklas apdovanotas išskirtinėmis, tik jam būdingomis, savybėmis. Jūsų dėmesiui – močiučių horoskopas.

Avinas


Šio ženklo močiutė - tikra aktyvistė! Jei būtų jos valia, užrašytų savo anūkus į visus įmanomus sporto būrelius dar nuo gimimo. Šio ženklo močiutės yra optimistės, todėl anūkėliams su jomis niekada nebus liūdna. „Gavai blogą pažymį?" „Na, ir kas. Tai tokia smulkmena, dėl kurios neverta gadintis nuotaikos", - štai taip savo anūką drąsina močiutė.


Su šia močiute galima leistis į ilgus pasivaikščiojimus po parką. Avinas nėra iš tų senjorių, kur per dienas sėdi ant suolelio ir plepa su kaimynėmis. Ši močiutė domisi naujovėmis, todėl su anūkais gali pakalbėti ir apie jiems rūpimus dalykus. Vienintelis dalykas, kas ją erzina - tai šeimos pasyvumas ir abejingumas. Nėra padėties be išeities - jeigu yra problemų, jas reikia spręsti. Tai vienas mėgstamiausių šios močiutės posakių.


Jautis


Močiutė Jautis, skirtingai negu Avinas, rūpinasi tuo, kad šeimos gyvenimas būtų stabilus, be jokių netikėtų siurprizų, nuspėjamas. Ši močiutė mėgsta skaniai gaminti, tvarkytis namuose, yra ramybės ir saugumo simbolis vaikui. Atvažiavus anūkui į svečius, jį sočiai pamaitins. Ne vienu patiekalu, mažiausiai trimis. O štai per daug klausimų ji nelinkusi užduoti - ši močiutė anūkų savijautą jaučia savo šeštuoju pojūčiu. Ir, patikėkite, gana tiksliai.


Ši močiutė išmokys anūkus kepti blynus, megzti, nerti, o gal net virti uogienes ir užsiimti rimtais rankdarbiais. Tai šeimos tradicijų puoselėtoja, kurią labai myli visi artimieji.


Vida Press


Dvyniai


Šio ženklo močiutė yra tikras lobis. Su ja niekada nebus nuobodu, nes ji moka nesuskaičiuojamą galybę pasakų, eilėraščių, dainelių. Jos pasakojimai itin patinka vaikams. Dvynių ženklo močiutė yra labai užsiėmusi. Net ir išėjusi į užtarnautą poilsį, nenurimsta, o jos užrašų knygutė mirga nuo įrašų, kur kada nueiti ir ką nuveikti.


Šio ženklo močiutė mėgsta žiūrėti TV, ilgai kalbėti telefonu. Tačiau ši močiutė savo anūkams dovanos tai, ko šiandien jaunimui trūksta - meilę knygoms. Skaitymas - vienas didžiausių šios močiutės malonumų, ir ji perduos savo vertybes jaunajai kartai.


Vėžys


Tai ne šiaip sau močiutė. Tai visų močiučių karalienė! Geresnės, švelnesnės ir jautresnės močiutės nerasi visame pasaulyje. Ji turi įgimtų psichologo savybių ir perpranta žmones kiaurai. Ši močiutė visada ras žodį, kuris paguos, padrąsins. Ji laiku išklausys ir išties pagalbos ranką. Ši močiutė puikiai moka bendrauti su anūkais, net su visai mažučiais kūdikiais! Su šia močiute gera tiesiog pabūti. Praleistas su ja laikas - tarsi geros nuotaikos piliulė.


Vienintelis dalykas, prie ko galima prikibti - tai itin didelis šios močiutės sentimentalumas praeičiai. Apie tai, kaip susipažino su seneliu, ji gali būti papasakojusi jau kokius 100 kartų. O įdomiausia, kad kas kartą šioje istorijoje atsiranda vis naujų ir dar negirdėtų detalių.


Vida Press


Liūtas


Šia močiute pelnytai galite didžiuotis! Liūto ženklo močiutės visada išsiskiria iš minios - yra protingos ir žavios. Augdamas šalia tokios močiutės anūkas nejučia pasitempia, tai padeda jam ugdyti pasitikėjimą savo jėgomis. Šio ženklo močiutė mielai lankosi kultūriniuose renginiuose, todėl savaime suprantama, kad savaitgalį ji pasiūlys anūkams drauge nueiti į teatrą ar koncertą. Tai padės anūkams ugdyti meninį skonį.


Šio ženklo močiutė - puiki santykių konsultantė, todėl savo anūkams ji mielai patars pirmosios meilės ar flirto klausimais. Liūtai pripratę nugalėti ir švęsti pergalę, tad ši patirtis labai pravers auklėjant mažuosius anūkėlius.


Mergelė


Šio ženklo močiutei pirmiausiai rūpi, ar visi šeimos nariai yra sveiki. Ar anūkėlis neperšals, ar tinkamai papietavo, ar geria žiemą vitaminus... Ši močiutė žino daugybę įvairių liaudies medicina pagrįstų receptų, kuriais pasirengusi išgydyti susirgusį anūką. Tačiau ji stebi ir medicinos naujienas, todėl koks nors leidinys apie sveikatą šiai močiutei būtų kuo puikiausia dovana.


Šio ženklo močiutė mėgsta švarą ir tvarką. Be to, ji itin laiminga, kai anūkai gerai mokosi mokykloje ar jiems sekasi užklasinėje veikloje. Šiuos laimėjimus ji priima kone asmeniškai ir džiaugiasi, lyg pati būtų parsinešusi pagyrimo raštą namo.


Ši močiutė nori būti reikalinga, todėl nepamirškite to ir sudarykite savo vaikams sąlygas augti šalia tokios šaunios močiutės.


Vida Press


Svarstyklės


Ši močiutė yra labai jaunatviška. Ji apskritai mielai sutiktų, kad anūkai ją vadintų vardu, o ne šauktų per visą parką „Močiuteeeee!". Ji mielai prisideda prie anūkų auginimo, jei tik tėvai suteikia tokią progą. Šio ženklo močiutės yra labai taktiškos ir diplomatiškos. Jos ne iš tų visažinių močiučių, kurios moko savo vaikus, kaip auklėti anūkus. Šios močiutės apdovanotos subtiliu estetiniu pojūčiu.


Šios močiutės savo stiliaus pojūčio metams bėgant nesensta, todėl anūkai (ypač anūkės) mėgsta su ja eiti apsipirkti. Be to, nėra geresnės santykių ekspertės už Svarstyklių ženklo močiutę, todėl šeimoje kilus konfliktui ji puikiai atliks teisėjos ir patarėjos vaidmenį.


Skorpionas


Ši močiutė nebijo jokių iššūkių. Atvirkščiai, jei nutinka nenumatyta situacija, Skorpionas moka mobilizuoti savo jėgas ir kuo puikiausiai susidoroja su iškilusiomis kliūtimis. Nauji iššūkiai suteikia jai papildomos energijos, kurios Skorpionai ir taip nestokoja.


Jeigu gyvenimas teka sava vaga ir nėra dėl ko jaudintis, tokiai močiutei tampa nuobodu ir gresia depresija. Išėjusi į užtarnautą poilsį, ši močiutė susidomi tokiais dalykais, kuriems iki šiol neturėjo laiko. Ji turi polinkį į ezoteriją. Gali imti domėtis astrologija, homeopatija ir pan.


Įdomi detalė - šio ženklo močiutė nėra drovi kalbėdama apie seksualinį auklėjimą, todėl ūgtelėjusiems anūkams gali drąsiai paaiškinti, iš kur atsiranda vaikai.


Vida Press


Šaulys


Šiai močiutei kuo puikiausiai tinka apibūdinimas „močiutė-širdelė". Ji turi puikų humoro jausmą, neišsenkantį optimizmo šaltinį, jos diplomatiniai gebėjimai yra pavydėtini! Ši močiutė gali išmokyti anūkus to, kas jiems be galo svarbu gyvenime - svajoti, tikėti savimi ir panaudoti turimą potencialą.


Šaulio ženklo močiutė turi vadovo gebėjimų. Jei jos vaikai ir anūkai gyvena ne šalia, kiekvieną dieną ji mielai „vizituoja" juos savo telefono skambučiu. Juk reikia turimą aktyvumą kažkur panaudoti...


Ožiaragis


Asketiškų būdo savybių turinti močiutė turi visas svarbiausias močiutėms būtinas savybes. Ji puikiai pasirūpina savo visa šeima, anūkėliais irgi, nors gauna, atrodytų, pačią minimaliausią pensiją. Šio ženklo močiutė mėgsta planuoti viską iš anksto, netikėtumai ir siurprizai jos taip nedžiugina.


Jeigu reikia protingo patarimo - ši močiutė visada tokį turi. Jos argumentai yra logiški ir argumentuoti. Šio ženklo močiutė nėra linkusi pernelyg atvirai rodyti savo jausmų, todėl gali apsirodyti šiek tiek šaltoka ir atsiribojusi. Tačiau taip nėra - ji visa širdimi myli savo anūkus, tik gal ne visada tai išreiškia bučiniais ar žodžiais.


Vandenis


Ši močiutė yra nusileidusi į jūsų šeimą iš kitos planetos. Ji taps geriausia anūko ar anūkės drauge. Ši močiutė visada ras bendrą kalbą su anūkais, žais su jais išradingiausius žaidimus, dūks ir linksmai leis laiką. Vandenio ženklo žmonės yra originalaus mąstymo asmenybės, todėl netradiciniu mąstymu, kūrybiškumu, tolerancija užkrės ir anūkus.


Ideali švara namuose šiai močiutei nė motais, daug svarbiau jai nesėdėti namuose ir nenuobodžiauti. Aplinkiniams ši močiutė gali atrodyti šiek tiek ekscentriška, tačiau mažiems anūkams ji - tikras lobis ir neišsenkantis naujų idėjų šaltinis.


Vida Press


Žuvys


Švelni, maloni, atjaučianti - tai Žuvų ženklo močiutė. Su ja taip smagu pasikalbėti iš širdies! Išklausys, užjaus, patars. Tai močiutė, kuri niekada nepritrūksta vidinės ramybės. Svečiavimąsi pas tokią močiutę galima prilyginti viešnagei pas gerąją fėją. Visos problemos, kurios atrodė didelės, šios močiutės draugijoje tampa nereikšmingos.


Ši močiutė mėgsta lankytis kine, teatre, muzikos koncertuose. Mielai vesis anūkus į šiuos renginius. Sakoma, kad šio ženklo močiutė turi „mistinių" galių, todėl jeigu anūkas susapnavo įdomų sapną, lai papasakoja močiutei - ji įmins jo reikšmę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis