Artėjančio savaitgalio renginiai

Prieš sugrįžtant į mokyklas ir darželius, leiskime savo mažiesiems pasidžiaugti paskutinio vasaros mėnesio malonumais.

Ir ne tik tais, kuriuos teikia kompiuterio ar televizoriaus ekranas, bet tėvelių dėmesiu ir buvimu drauge. O tai padaryti galėsite apsilankę www.kur.lt rekomenduojamuose renginiuose.

Kas nori linksmo užsiėmimo ir greito rezultato? Siūlome išbandyti aitvarų gamybą - tai puiki pramoga tiek mažam, tiek dideliam. Aitvarą galima pagražinti savo piešiniais, taip pat užrašyti slapčiausią savo svajonę ar norą. O smagiai praleistą laiką vainikuoti žada aitvarų leidimo ceremonija. Kadangi į renginio kainą įskaičiuotos visos gamybai reikalingos priemonės, niekuo rūpintis nereikia - tik atvažiuokite ir mėgaukitės dar viena džiugia vaikystės akimirka.


Raganiukės teatras kviečia į premjerą - spektaklį vaikams - „Mažojo dinozauriuko istorija". Spektaklis skirtas vaikams nuo 3 metų, todėl čia galėsite drąsiai rinktis su savo mažiausiais bei supažindinti juos su teatru ir pasakiškomis būtybėmis. Jeigu atvyksite likus 30 minučių iki spektaklio pradžios, susipažinsite su pačia Raganiuke, kuri ves edukacinį užsiėmimą vaikams apie vyksiantį spektaklį. Taigi jau šio šeštadienio popietę skirkite lobių atradimams ir nuotykiams su Mažuoju dinozauriuku.

Renginio organizatorius „Vaiduokliai" siūlo fantastišką pramogą mieste - orientacinį žaidimą „Miesto labirintai". Žaidime dalyvauti galės visa šeima arba dar geriau - net kelios draugų šeimos, nes žaidimo metu dalyvaujanti kompanija suskirstoma į komandas po 4-6 asmenis. Tai aktyvus, azartiškas žaidimas mieste, kuris privers pasukti galvą, skatins kūrybiškumą, reakciją bei įžvalgumą. Spręsite mįsles, ieškosite paslėptų užduočių, būsite gryname ore ir dar geriau pažinsite savo miestą. Įspūdžiai išliks dar ilgai po žaidimo!

Ar dar yra nesusipažinusių su Troliais Mumiais? Šių pasakiškų būtybių, garsėjančių savo nuoširdumu, meilumu bei mokančių gerumo ir amžinųjų vertybių, nuotykius galite stebėti didžiuosiuose ekranuose Pasakos kino teatre. Animacinis filmukas „Troliai Mumiai Rivjeroje" praskaidrins dieną tiek vaikučiams, tiek jų tėveliams - skoningas humoras bei paaštrinti veikėjų charakteriai leis pasijuokti iš mūsų kasdienybės situacijų bei pažvelgti į gyvenimą Trolių Mumių akimis.

Daugiau renginių sau ir savo mažiesiems rasite pramogų ir renginių portale Kur.lt. Pramogos Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje - atraskite naujus pomėgius, prisiminkite pamirštas erdves, ieškokite laimės žiupsnelių savo kasdienybėje!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis