Karališkoji šeima nerimauja dėl mažajam princui gresiančio pavojaus

Kensingtono rūmai ne juokais susirūpino mažojo sosto paveldėtojo, princo George'o, saugumu. Išplatintame oficialiame spaudos pranešime sakoma, kad paskutiniuoju metu suaktyvėjo paparacų persekiojimas, todėl karališkoji šeima kreipiasi į visus viešu laišku.

Žavusis baltaplaukis princas George'as (2) yra trečiasis eilėje į Didžiosios Britanijos sostą. Jo mama Kate Middleton (33) ir princas Williamas (33) dar prieš jo gimimą sakė darysią viską, kad jų atžalos gyventų kiek įmanoma "normalų" gyvenimą. Tai reiškia, kad Kate su Williamu nenorėjo užsidaryti tarp keturių sienų ir auginti vaikus šiltnamyje.

Liepos mėnesį princui George'ui sukako dveji metai, gegužės mėnesį gimė sesutė Charlotte. Tam tikromis progomis rūmų atstovai išplatindavo oficialias šeimos nuotraukas, tačiau ne vieną kartą į spaudą pateko ir tokių nuotraukų, kurių karališkoji šeima neplanavo. Vienas paskutiniųjų atvejų - nuotraukos, kuriose princas George'as įamžintas žaidžiantis su savo močiute, Kate motina Carole, prie jūros.

Karališkoji šeima supranta, kad jie yra ir bus vieša šeima, tačiau paskutiniuoju metu jie jaučia didelį paparacų spaudimą, kuris virsta kone persekiojimu, todėl kreipiasi į visus prašydama supratingumo. Laiške jaučiamas didelis susirūpinimas dėl dviejų metų sūnaus saugumo ir netgi gyvybės.

Vida Press

Kate ir Williamas ne juokais nerimauja dėl savo šeimos saugumo. Žinant princo Williamo mamos, princesės Dianos, istoriją, tai tik padidina įtampą, kurią šiuo metu jaučia populiariausia Didžiosios Britanijos pora.

Pranešama, kad paskutiniuoju metu Kate ir George'as ne kartą buvo slapčia fotografuojami pasivaikščiojimo metu parke, taip pat be leidimo buvo tykoma princo prie jo auklės namų. Į paparacų akiratį pateko ir tos šeimos su vaikais, kurios bičiuliaujasi ir susitinka su Kate ir Williamo šeima.

Vida Press

Aplinkybės, kuriomis medžiojama karališkoji šeima, kelia nerimą - štai tos nuotraukos, kuriose princas George'as buvo įamžintas prie jūros su močiute, buvo padarytos iš išnuomoto automobilio. Ant jo grindų visą dieną gulėjo fotografas, tykodamas jų. Vėliau policija aptiko įrangą, leidžiančią šiame automobilyje išbūti ilgai.

Scanpix

Ribos jau peržengtos. Taip mano Didžiosios Britanijos monarchai. Paskutiniaisiais mėnesiais padaugėjo paparacų išpuolių, kurių taikiniu tapo princas George'as, o jų metodai tampa vis agresyvesni. Atviru laišku Kensingtono rūmai kviečia visus į diskusiją apie neleistiną vaikų nuotraukų naudojimą. 

Jie kreipiasi į tokių paparaciškų nuotraukų užsakovus, prašydami liautis persekioti dvimetį. Kate ir Williamas laiške kreipiasi tokiais žodžiais: „Mes nenorime, kad princas George'as ir princesė Charlotte augtų įkalinti už aukštų rūmų rūmų sienų".

Visą oficialų rūmų kreipimąsi anglų kalba galima paskaityti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis