Žvaigždės, kurios nėščios išsirengė prieš visus

Nėštumo metu ne kiekviena nėščioji nori būti įamžinama fotosesijoje. Tačiau yra ir tokių, kurios nusimeta visus drabužėlius ir įsiamžina nuogos žinomo žurnalo viršelyje.

Kim Kardashian

Tai turbūt viena iš drąsiausių žinomų nėščiųjų. Fotografuotis nuoga ji mėgsta visada - ir besilaukdama, ir jau pagimdžiusi. Šiuo metu Kim laukiasi antrojo vaikelio, sūnaus. Dukrytei North West vasarą sukako dveji metai. Įpusėjus nėštumui Kim Kardashian nusimetė visus rūbus ir nusifotografavo asmenukę prieš veidrodį. Šią nuotrauką nėščioji publikavo savo instagramo paskyroje.

First they say I'm too skinny so I have to be faking it...Now they say I'm too big so I have to be faking it...SMH! Some days I'm photographed before I eat & look smaller, some days I've just eaten & I look bigger. It's all a part of the process. I think you all know me well enough to know I would document the process if I got a surrogate. Everyone's body is different, every pregnancy is very different! I've learned to love my body at every stage! I'm going to get even bigger & that's beautiful too! I'm blessed to even be pregnant & even luckier to not have preeclampsia as far as I know, so I don't have the swelling issue this time! They also say your body carries a boy different than a girl! Whatever the case may be I'm grateful to God for this miracle & no matter what rumors or comments you throw my way this time they truly don't affect me! #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting 😜

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Demi Moore

„Vanity Fair" viršelį, kuriame nusifotografavo nuoga Demi Moore dar 1991 metais, iki šiol pamena daugelis. Garsioji fotografė Annie Leibovitz įamžino Demi nuogą, vieną ranka prisidengusią krūtinę, kita - intymią vietą. Iš tiesų ši nuotrauka turėjo būti skirta tik asmeniniam Demi Moore naudojimui, tačiau kadras pavyko iš tiesų puikus, todėl papuošė žurnalo viršelį. 1991 metais pasaulis nebuvo toks liberalus, kaip šiandien, todėl daug kas pasmerkė tokią Demi drąsą. Tačiau tuometinę žmoną palaikė aktorius Bruce Willis, pareikšdamas, kad Demi čia ir graži, ir seksuali.

Vida Press

Christina Aguilera

Kai 2014 metais laukėsi antrojo vaikučio, vieno viršelio fotosesijai visiškai išsirengė Christina Aguilera. Ji tuo metu buvo septintą mėnesį nėščia. Įspūdinga ilgaplaukė blondinė komentuodama savo poelgį sakė, kad nėštumo metu su kūnu vykstantys pokyčiai jos visiškai negąsdina. „Esu moteris, tuo didžiuojuosi ir myliu savo kūną visokį", - sakė tada ji.

Vida Press

Jessica Simpson

Ši amerikiečių garsenybė žurnalo „Elle“ viršeliui fotografavosi devintą mėnesį nėščia. Nėštumo metu dainininkė ir aktorė priaugo nemažai svorio, dėl ko buvo nuolat linksniuojama. Tačiau dabar dviejų vaikų mamai tai buvo nė motais - ji laiminga įsiamžino viršelyje, o šioje fotosesijoje dalyvavo ir Jessicos vyras, kuris buvo nufotografuotas meiliai bučiuojantis žmonos pilvą.

Vida Press

Monica Bellucci

Italų aktorė ir modelis išsirengė „Vanity Fair“ žurnalui. Šiam poelgiui daug įkalbinėjimų nereikėjo, nes Monica prisipažino, kad nėštumo metu ji sau yra ypač graži. Priminsime, kad Monicca mama tapo gana vėlai - pirmą kartą gimdė būdama 39 metų, antrą kartą dukters susilaukė 45 metų. Tačiau ir tai jos negąsdino, nes, pasirodo, Moniccos močiutė gimdė dar vėliau - 47 metų.

Vida Press

Kourtney Kardashian

TV realybės žvaigždė ir Kim Kardashian sesuo nuogoje fotosesijoje dalyvavo 2014 metais. Tada ji sakė, kad tokiam žingsniui pasiryžo norėdama padrąsinti nėščias moteris jaustis gražiomis ir laimingomis. Šiandien Kourtney yra jau trijų vaikų mama. Fotosesijoje žurnalui „DuJour" ji buvo įamžinta nuoga, tačiau su dideliu plunksnų papuošalu, kuris paslėpė jos nuogas krūtis.

Vida Press

Britney Spears

Dainininkė žurnalo „Harper's Bazaar“ viršeliui išsirengė 2006 metais, kai laukėsi antrojo sūnaus. Įdomu, kad po fotosesijos Britney buvo persigalvojusi ir nebenorėjo viešinti nuotraukų. Nuotraukoje Britney buvo šeštą mėnesį nėščia.

Vida Press

Mariah Carey

Tai viena drąsiausių žinomų mamyčių, kurios fotografavosi nėštumo metu nuogos - juk ji pozavo laukdamasi dvynių! Dainininkės nuotraukos pasirodė žurnalo „Life&Style“ viršelyje. Įdomu tai, kad prieš fotosesiją garsioji būsima mama buvo pristatyta į ligoninę dėl gresiančio persileidimo. Ten apžiūrėjus, ji buvo paleista į namus ir paprašyta gyventi ramiau. Mariah nusprendė, kad „nuogos ir nėščios fotosesijos“ ji labai nori ir sėkmingai sudalyvavo joje. Paprašyta pasidalinti įspūdžiais po to, dainininkė sakė, kad fotosesijos metu jos dvyniai pilve buvo labai aktyvūs ir spardėsi iš visų jėgų.

Mariah Carey
Mariah Carey
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis