Savaitgalio renginių anonsas

Na ką, išaušo paskutinė laisve alsuojanti savaitė? Reikia nuveikti ką nors tikrai ypatingo su savo šeimos nariais ir į rugsėjį įžengti pailsėjusiems ir kupiniems įspūdžių, juk mažiesiems ypač norėsis papasakoti, ką nuveikė per vasarą, ką pamatė ir ką sužinojo - tad kimbam į renginių pasiūlymus ir žiūrim - kas čia naujo?

Ketvirtadienį siūlome apsilankyti kine ir pamatyti filmą „Neįtikėtina jaunojo išradėjo kelionė". Tai įkvepianti istorija apie dešimtmetį berniuką išradėją, turintį išskirtinį matematinį mąstymą ir lakią vaizduotę, tačiau jis vis bando pritapti prie savo paprastesnių brolio ir sesers bei ekscentriškų tėvų, o paslapčia daro žemėlapius bei mašinų brėžinius. Tai filmas apie norą būti savimi, apie drąsą ir ėjimą savo keliu nepaisant amžiaus, aplinkos, pasipriešinimo. Puikus pamokantis filmas tiek mažiems, tiek dideliems - kino teatre Pasaka.

Turime naudingą pasiūlymą tėveliams - seminarą, kuris pravers tiek darbuose, tiek auginant savo atžalas - Konfliktų valdymo menas. Apsilankę jame sužinosite kaip efektyviau ir konstruktyviau spręsti konfliktines situacijas; išbandysite daug unikalių emocijų ir streso valdymo technikų bei, svarbiausia - gausite receptą, kuris išsprendžia 99% visų konfliktinių situacijų! Seminarą ves koučerė, asmenybės ugdymo trenerė Rita Regalė - tad tikimės, jog tai bus profesionalus poveikis tobulinant savo paties asmenybę.

Dar vienas animacijos visai šeimai šedevras - „Slaptoji komanda". Tai filmukas apie mažo miestelio bičiulius, kurie skelbia iššūkį pasipūtusioms futbolo žvaigždėms ir netikėtai sulaukia pagalbos iš neregėtų, pašėlusių ir linksmų padėjėjų - stebuklingai atgijusių mažyčių stalo futbolo figūrėlių! Jie greiti, visko matę ir nusiteikę tik pergalei. Jie aistringesni už tikrus žaidėjus, galima sakyti, jie gimę su sportiniais marškinėliais. Apsilankykite kino teatre Romuva jau šį šeštadienį ir mėgaukitės drauge su visa šeima šia puikia istorija apie draugystę ir pagalbą vienas kitam.

Sekmadienis skirtas vaikams! Ir šįkart kviečiame jus į Kauno valstybinį lėlių teatrą, kuriame bus rodomas lėlių spektaklis „Šeimynėlė iš Didžiosios girios". Tai pasakojimas vaikams apie vieną nepaprastą šeimą, gyvenančią girios glūdumoje. Jos nariai - Kaukai, o jų gyvenimas nelabai skiriasi nuo mūsų kasdienybės. Ta pati rutina, siautėjantys vaikai, o tėveliai kupini visokių draudimų ir pamokymų. O nuotykiai prasideda tuomet, kai mažieji Kaukučiai, netikėtai įgavę neribotą laisvę, iškeliauja į Didžiąją girią. Kas jų laukia girioje - pamatysite apsilankę spektaklyje, o čia mes mestelsime jums užuominą - tai spektaklis apie pačią gražiausią pareigą, be kurios mūsų gyvenimas tikrai daug prarastų, - pareigą rūpintis kitais. Tai nuotaikinga ir pamokanti istorija mūsų mažiesiems, kuriems pasaka įlenda į širdelę daug labiau, negu visokie tėvelių „negalima".

Daugiau renginių sau ir savo mažiesiems rasite renginių ir pramogų portale www.kur.lt. Mėgaukitės laisvalaikiu, leiskite brangias akimirkas su savo šeima pramogaudami ir dalindamiesi džiaugsmingomis atradimų akimirkomis. Kur.lt - pramogos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis