Būreliai vaikams: ko nori tėvai, o ką rinktųsi vaikai

Kaune, prekybos ir pramogų centre „Molas" surengtos būrelių šventės metu tėvai ir vaikai galėjo susipažinti su pačius įvairiausius užsiėmimus siūlančių būrelių atstovais.

Kauniečiai rinko savo vaikams būrelius: tėvų ir vaikų nuomonės nesutapo

Tėvų dėmesį labiausiai traukė šokiai ir galimybės mokytis užsienio kalbų, tačiau vaikai, galėdami pasijausti įvairių profesijų atstovais, dažnai rinkosi karių ir policininkų uniformas.

„Papildomos veiklos būreliai vaiko ateičiai - ne mažiau svarbūs, nei darželyje ir mokykloje įgyjamos žinios, kuriuos reikia rinktis atsakingai. Štai todėl nutarėme palengvinti tėveliams šią užduotį, sukviesdami į vieną vietą daugelio įvairių būrelių atstovus, kurie specialių pasirodymų metu pristatė savo veiklą", - sakė Indrė Januševičiūtė, PPC „Molas" valdytoja.

Prekybos centro lankytojai turėjo galimybę ne tik susipažinti su veikla ir išvysti įdomius pasirodymus ir pabendrauti su būrelių vadovais.

Renginio metu prisistatė daugiau kaip 20 pačių įvairiausių veiklų mokantys būreliai: šokių, dainavimo, kovos menų, užsienio kalbų, sporto, dailės ir kiti.

Didžiausio tėvelių dėmesio sulaukė šokių ir užsienio kalbų būreliai. Tačiau vaikų, galėjusių nusifotografuoti su savo svajonių profesijos drabužiais pasirinkimas dažniausiai buvo kitoks. Šokėjomis norėjo būti tik dalis mergaičių, bet nemažai jų ir daugelis berniukų rinkosi kosmonautų kostiumus ir policininkų bei kareivių uniformas.

„Esu įsitikinusi, kad, nepaisant to, vaikai ir tėveliai rado kompromisą, nes gavome daugybę teigiamų atsiliepimų, kad gauta informacija padėjo išsirinkti mažiesiems tinkamiausią naudingą laisvalaikio praleidimo būdą", - teigė I. Januševičiūtė.

Nuotraukų galerijoje – šventės akimirkos:

Užsakymo nr.: PT_68972388

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis