NEĮTIKĖTINA: ar šioms moterims užkoduota gimdyti tik dvynius?

Ši nekasdienė istorija ypatinga tuo, kad joje daug kartų nuskambės žodis „dvyniai“. Atrodytų, jog šiai šeimai, apie kurią papasakosime, yra genuose užkoduota lauktis tik dvynių.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Identiškos dvynės Kerri Bunker ir Kelli Wall iš JAV šiuo metu abi yra nėščios. Kovo mėnesį jų šeimos pagausės - abi jos susilauks dvynių.

Tai bus ne pirmasis identiškų dvynių Kerri ir Kelli gimdymas. Jos jau yra mamos ir augina po porelę dvynių. Šįkart vėl sutapo sesių nėštumo laikas ir sutapo tai, jog jos vėl laukiasi dvynių!

Kerri augina trejų metų dvynes Kole ir Hallie, tuo tarpu jos sesė dvynė Kelli augina ketverių metų dvynes Madison ir McKell.

Kai šią vasarą sesės vėl sužinojo esančios nėščios, iš pradžių nė nemanė, kad vėl abi laukiasi dvynių. Pirmoji pas ginekologus apsilankiusi Kerri iš pradžių manė, kad po širdimi nešioja vieną vaikelį. Hormonų kiekis atlikus kraujo tyrimą irgi buvo nedidelis, toks, kad nėštumo pradžioje buvo manyta, jog nėštumas bus vienavaisis. Tačiau po kiek laiko apsilankiusi ultragarso kabinete, moteris liko nustebinta - ji vėl laukiasi dvynių!

Būtent šią įsimintiną dieną antroji sesė Kelli atliko nėštumo testą - jis buvo teigiamas. Dar po kiek laiko džiaugsmas padvigubėjo, nes paaiškėjo, kad Kelli irgi laukiasi dvynių.

Du kartus susilaukti dvynių, kai pati esi iš dvynių - ypatinga patirtis. Tai tarsi du kartus laimėti loterijoje milijoną.

Kerri ir Kelli tai supranta ir džiaugiasi, kad jų vaikai turės šalia sau artimas sielas, taip, kaip ir jos pačios vaikystėje turėjo viena kitą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis