Savaitgalio renginiai šeimoms su vaikais

Kol dėdė rudenėlis sparčiai spalvina medžių lapus, mes visai dėl to neliūdime. Atvirkščiai - tai puikus metas ne tik pasidžiaugti gamta ir jos dovanomis, bet ir aplankyti spektaklius bei kocertų sales. Tad žvilgtelėkime, kuo praturtinti savo ir savo mažųjų laisvalaikį.

Trečiadienį Kauno valstybinis muzikinis teatras paseks muzikinę pasaką vaikams ir jų tėveliams apie Muzikos šalį ir jos „gyventojus" - muzikinius ženklus ir muzikinius terminus. "Dryžuotoje operoje" vaikai pamatys, kad Muzikos karalystės gyvenimas panašus į jų pačių gyvenimą, o žaismingiems operos veikėjams nutinka įvairių nuotykių ir kyla įvairių nesusipratimų. Operoje ypatingas dėmesys skiriamas ir šeimos narių tarpusavio santykiams, todėl ją žiūrėdami tėvai ir vaikai atpažins savo šeimos aplinką, pasitaikančius nesutarimus ir galbūt gaus patarimų, kaip juos spręsti. "Dryžuota opera" - jau šį trečiadienį, Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.

Penktadienį tiek mažus tiek didelius kviečiame išbandyti ypatingai kūrybingą užsiėmimą, kurio pramokus, patiems namuose galima prisigaminti daug šedevrų! Buvusiuose Profsąjungų rūmuose bus organizuojami Modelino formavimo kursai, kurie suskirstyti į kelis lygius. Šį penktadienį vyks antrojo lygio užsiėmimas, kurio metu pasigaminsime raktų pakabuką "Kawaii Godzilla". Modelino formavimas - tai kantrybės ir tikslumo reikalaujantis užsiėmimas, tačiau jį įvaldžius atsiveria nepaprastas kūrybos pasaulis, ugdantis kruopštumą ir skatinantis džiugiais rezultatais. Puikus ir atradimų kupinas renginys, į šeimą įnešiantis kūrybos džiaugsmą!

Kauno miesto muziejus skatina daugiau laiko praleisti drauge ir šį šeštadienį organizuoja ypatingą renginį, kuris kviečia šeimas sugužėti vidun ir drauge smagiai leisti savaitgalį. Renginys "Kauno legendos" - tai proga pasireikšti fantazijai. Jo metu išgirsite senų miesto istorijų ir turėsite galimybę tapti legendų apie Kauną kūrėjais. O jūsų sukurtos legendos dalyvaus konkurse ir jau metų pabaigoje bus išrinktas nugalėtojas, kurio, be abejo, lauks prizas! Visi mažieji ir didieji fantazuotojai laukiami Kauno miesto muziejuje, kur sužinosite šį tą seno bei sukursite šį tą naujo. Puikus renginys, kuris, tikime, suburs visą šeimą smagiam laisvalaikiui.

Šeštadienį išeikime su visa šeima pasivaikščioti ir pakvėpuoti grynu oru. Jūsų dėmesiui - programa šeimoms „Nuotykių labirintas „alfa" ritmu". Renginys vyks Kauno botanikos sode, o veiklos čia sau atras tiek maži, tiek dideli. Orientacinės rungtys, rebusai ir kryžiažodžiai, iššūkiai įveikiant slaptąjį Botanikos sodo rūsį bei apdovanojimai, ugnies šou ir merginų grupės Manding pasirodymas! Rinktis jums - audringai siausti rungtyse ar praleisti laiką kiek ramiau ir pasivaikščioti besigrožint rudeniškai spalvinga botanikos sodo augmenija.

Turbūt visi, kas auginate mažuosius, esate bent jau viena ausimi girdėję (tikime, kad dauguma ir skaitę) apie kone jau legenda tapusią mergaitę Kakę Makę. O ar girdėjote, jog Valstybiniame Jaunimo Teatre jau kuris laikas yra rodomas spektaklis "Kakė Makė". Jeigu dar ne - puiki proga čiupti savo mažuosius ir apsilankyti šiame renginyje. Pamokančios, linksmos istorijos ir nepaprasta mergaitė, gyvenanti paprastą, smagų vaiko gyvenimą. Daug žaidimų, veiksmo, dainų ir neblėstančios fantazijos. Anot režisierės V. Kuklytės, šis spektaklis apie darnią šeimą, kurioje tėtis ir mama myli vienas kitą, o svarbiausia - nebijo savo santykių parodyti prie vaiko, nebijo apsikabinti vienas kito ir vaiko šalia. Nuostabi istorija, kuri, tikime, nuskaidrins šio sekmadienio popietę.

Atsipūskite po darbų ir mokslų - Kur.lt svetainėje rasite daug pasiūlymų, ką nuveikti mieste, kokiuose spektakliuose apsilankyti ir kuo nudžiuginti save ir savo artimuosius. Kur.lt - už turiningą laisvalaikį!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis