Savaitgalio renginiai šeimoms su vaikais

Taip ir norisi, jog kiekviena diena būtų išskirtinė ir kupina dėmesio šeimai. Tačiau darbai ir darbeliai atima paskutinį laiką tiek mažam, tiek dideliam ir belieka džiaugtis tuo, jog turime savaitgalius! Tad suplanuokime šį tą smagaus visai šeimai, kad užtektų smagių akimirkų net ateinančiai darbingai savaitei.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Šeštadienį Šv. Kotrynos bažnyčios skliautuose skambės muzika, skirta visai šeimai! Koncerte "Gera, kaip man gera" Vytautas V. Landsbergis pristatys nuotaikingą programą vaikams, kuri, beje, tinka ir suaugusiems net iki 99 metų. Taip pat kartu su vaikais Lietuvos Edukologijos universiteto studentai kurs vaidybinę pasaką ir užsiims kitomis smagybėmis. Šeštadienį Šv. Kotrynos bažnyčioje bus daug linksmų dainų, gyvų pasakų ir kitų smagių dalykų skirtų visai šeimai!

Vilniaus teatre "Lėlė" pristatomas spektaklis visai šeimai "Tiktaktika" nukels žiūrovus į neįtikėtiną pasakų pasaulį, kuriame susiburs fantastiniai personažai. Ar kada susimąstėte, kad žadintuvas turi skambėti, tačiau niekuomet rytais neįtinka savo šeimininkui? Greta jo savo dilemas spręs kėdžių engiamas vandens čiaupas, svajojantis apie galimybę dainuoti operoje. O kur dar melodramas žiūrėti mėgstančios kėdės... Išradingi, pamokantys ir nuotaikingi pasakojimai patiks įvairaus amžiaus žiūrovams, tad nepraleiskite progos šį šeštadienį apsilankyti teatre.

Raganiukės teatras šį sekmadienį kviečia į nuotykių kupiną indėniuko Kiko pasaulį. Spektaklis "Indėniukas Kikas" - judesio, plastikos, muzikos ir žodžio junginys, pasakojantis apie indėniuko Kiko, svajonę turėti tikras plunksnas ir tapti didžiu medžiotoju. Ši svajonė nukelia jį ir jo bičiulius žvėrelius į paslaptingą sapnų ir nuotykių pasaulį. Su šia istorija užaugo jau ne viena karta. Tad apsilankymas šiame spektaklyje suteiks gerų įspūdžių ne tik Jūsų mažiesiems, bet ir patiems primins vaikystę ir pamokymus apie savarankiškumą, draugystės svarbą bei kantrybę - juk truputį palaukus, visi troškimai išsipildo!

Valstybiniame Jaunimo teatre sekmadienį šėls ir aibes krės dar visai jaunutė, 127 metų raganaitė, kuri turi svajonę šokti kartu su vyriausiomis raganomis ant Bloko kalno. Ar išsipildys ši svajonė? Sužinosite tik apsilankę spektaklyje "Raganiukė". Beje, šis spektaklis skirtas visai šeimai, tad sau išminties krislelių ras ir tėveliai, ir mamytės, o vaikams tai bus dar viena nuostabi istorija apie baimių nugalėjimą. Apsilankykite drauge su visa šeima spektaklyje ir atsakykite į klausimą - tai kas vis tik per personažas yra ragana..?

Sekmadienį kviečiame visus tėvelius į dar vieną naudingą ir reikalingą seminarą "Kaip motyvuoti vaikus būti pareigingais ir atsakingais?". Seminarą ves trijų vaikų tėtis, pozityvios tėvystės konsultantas Vaidas Arvasevičius. Nepraleiskite progos pasisemti išmintingų žinių, kurios pravers auklėjant savo atžalas tiek dabar, tiek žengiant į sudėtingą paauglystės laikotarpį. Šiame renginyje bus aptariamos tokios temos: vaikų charakteriai, berniukų ir mergaičių skirtumai, vaiko savigarba ir pasitikėjimas, lytiškumas ir kitos aktualios visiems tėveliams temos. Seminaras vyks Vilniuje, viešbučio "eLoftHOTEL" konferencijų salėje.

Daugiau renginių sau ir savo mažiesiems rasite renginių ir pramogų portale www.kur.lt. Mėgaukitės laisvalaikiu, leiskite brangias akimirkas su savo šeima pramogaudami ir dalindamiesi džiaugsmingomis atradimų akimirkomis. Kur.lt - pramogos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis