Jautru iki ašarų: išpildė paskutinį mirštančio vaiko norą

Kalėdų stebuklų būna! Kartais jie sujaudina iki ašarų, o žmonių gerumui ir jautrumui nebūna ribų. Ši istorija apie septynmetį berniuką būtent apie tai.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

St. George miestelis Kanadoje žaižaruoja ir spindi, nes čia švenčiamos Kalėdos. Likus dviem mėnesiams iki tikrųjų Kalėdų, miestas pasipuošė girliandomis, žmonės savo namų kiemus papuošė eglėmis ir kalėdinėmis dekoracijomis.

Tai - dovana vėžiu sergančiam septynerių metų berniukui Evanui Leversage, kuris tikrųjų Kalėdų jau nebesulauks.

Spalio 24 -ąją mieste suskambo Kalėdų varpai, į miesto centrą atvažiavo Kalėdų senelis rogėse. Šalia sėdėjo laimingas Evanas, kuriam diagnozuotas paskutinės stadijos vėžys ir gydytojai neslepia, jog jo dienos šioje žemėje suskaičiuotos.

Celebrating One Last Christmas

This little town in Canada is celebrating Christmas in October to make a dream come true for a child with terminal brain cancer.
Posted by AJ+ on 2015 m. spalio 26 d.

Šią dovaną berniukui suorganizavo pusseserė Shelly Wellwood. Ji nedidelio miestelio gyventojų paklausė: o gal būtų galima surengti Evanui paskutinę Kalėdų šventę? Kuri praskaidrintų jo gyvenimą, kuris, nors neilgas, tačiau daugiausiai prabėgo ligoninėse, atliekant daug tyrimų, procedūrų ir gydant vėžį.

Feisbuke publikavus šį norą, atsirado daug žmonių, kurie norėjo prisidėti. Šimtai, o vėliau ir tūkstančiai žmonių išreiškė paramą šiai idėjai, kuri ir graudi, ir džiaugsminga tuo pačiu metu. Iš viso pasaulio žmonės siuntė sveikatos linkėjimus Evanui, o savo žodžius lydėjo žymele #LightsUpForEvan.

24 spalio Evano gimtasis miestas iš anksto šventė Kalėdas. Prie šios iniciatyvos prisidėjo net vietos policija ir kitos neabejingos organizacijos.

Merry Christmas Evan!#LightsOnForEvanFull story and album here: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.535791263242906.1073741941.350002805155087&type=3
Posted by B Scene on 2015 m. spalio 24 d.

Sujaudinta Evano šeima dėkinga už šią šventę visiems ir neabejoja, kad tai - gražiausia, ką yra patyręs jų berniukas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis