Savaitgalio renginiai šeimoms su vaikais

Prisiminimus reikia kurti jau šiandien - paįvairinkite savo mažylio laisvalaikį, sukurkite nepakartojamas akimirkas drauge, kurios vaikystę leis prisiminti kaip geriausią gyvenimo tarpsnį. Kur.lt parengė kelis pasiūlymus laisvalaikiui drauge su visa šeima.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Kauno miesto muziejus, Švęsdamas 10-ies metų gimtadienio sukaktį, organizuoja kūrybines dirbtuves vaikams ir suaugusiems. Šį trečiadienį patirkite kūrybinį džiaugsmą besigamindami knygų skirtuką. Atrodytų, toks paprastas daiktas, o tiek daug kruopštumo ir atidumo reikalaujantis procesas. Muziejaus edukatorė parodys visą skirtuko gamybos procesą, o taip pat pagelbės mažiesiems ir pritrūkusiems fantazijos. Kūrybingas užsiėmimas su džiuginančiu rezultatu - puikus laisvalaikio planas visai šeimai.

Ar bandėte kada piešti spalvotu smėliu? Jeigu dar ne - apsilankykite šeštadienį menų studijoje Artoteka ir išmėginkite šią meno rūšį. Jeigu bandėte, tuomet Jums nereikia pasakoti, koks atpalaiduojantis ir malonus tai užsiėmimas. Piešimas spalvotu smėliu – tai puiki terapinė priemonė vaikams ir suaugusiems. Galimybė nupiešti savo pojūčius ir jausmus lape išlaisvina fantaziją ir nukreipia mintis į šalį. Ir čia visai nesvarbu ar Jūs, ar Jūsų vaikas turite meninių gabumų - svarbu pats procesas ir įsijautimas. Išbandykite, atsipalaiduokite ir sukurkite šį tą gražaus, kuo galėsite papuošti mažylio kambarį.

Šokio teatras "Dansema" šį šeštadienį Menų spaustuvėje pristato šokio spektaklį 3-5 m. vaikams "Maži stebuklai". Ar kada susimąstėte, kiek daug stebuklų mus supa? Atrodytų, kad jie tokie kasdieniški ir įprasti, tačiau tik vaikų dėka mes juos pastebime naujomis spalvomis. Šis pasakojimas yra apie tai, kaip iš mažo kelių ląstelių gumulėlio - ikriuko, kiaušinio, kirmėlytės ar sėklos atsiranda kvapni gėlė, margaspalvis drugelis, žalia varlė, galingais sparnais plasnojantis erelis ar nerangus pingvinas, linksmas ir smalsus žmogus. Pažinimo džiaugsmo kupinas spektaklis "Maži stebuklai" jau šį šeštadienį Vilniuje.

Lietuvių liaudies pasakos mums jau įprastos, o ar esate kada skaitę kinų mitologija paremtų pasakų? Spektaklis vaikams „Beždžionių karalius" būtent jomis ir grįstas. Tai pasakojimas apie smalsią beždžionę su gilia potekste apie žmogaus kelią, pasitaikančius sunkumus, žinių siekį, tai, kad neužtenka gimti žmogumi - reikia juo tapti. Žinoma, visi šie pamokymai užslėpti pačiame pasakojime ir pritaikyti vaikams. Spektaklyje "Beždžionių karalius" pagrindinių herojų vaidmenis atlieka įspūdingos kaukės ir aukštos, ant kojūkų vaikštančios, lėlės - vaikams tai paliks itin didelį įspūdį.

Auginate jau visai ne mažylius, o jau į paauglystę žengiančius vaikus, kurie taip ir prašosi į pirmuosius vakarėlius? Tuomet šis renginys kaip tik Jums, norintiems nudžiuginti savo atžalas. Šį šeštadienį Litexpo parodų rūmai organizuoja jaunimui (N 14) skirtą vakarėlį "Junior Halloween Carnival". Visų jaunuolių čia lauks tikra zombių ir vampyrų irštva, kurią papildys geriausių

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis