Kaune rinktas įspūdingiausias vaikų Helovino kostiumas (FOTO)

Jau penktus metus Kauno PLC „Mega" rengia įspūdingiausių Helovinų kostiumų konkursą, kuriame šiemet varžėsi net keli šimtai vaikų iš visos Lietuvos.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Tradiciškai kauniečius šiurpina vaiduokliai, vilkolakiai, mumijos, velniai, zombiai ir kitų monstrų kostiumais persirengę vaikai. Šiemet, kaip ir kasmet, konkurse varžosi net keli šimtai įspūdingais kostiumais pasipuošusių mažųjų pabaisų. Daugiausiai jų virto raganomis, zombiais, piktosiomis fėjomis, ateiviais, piratais ir šmėklomis iš siaubo filmų.

Prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega" rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė sako, kad kasmet šį šventė sulaukia vis didesnio susidomėjimo, o vaikų kostiumai vis labiau tobulėja. „Jeigu pirmais metais vaikai puošėsi daugiau atributais, tai šiandien vaikų ir jų tėvų kūrybiškumas išnaudojamas pilnu pajėgumu - stebina ne tik išradingi vaikų kostiumai, bet ir grimas", - pasakoja R. Vyšniauskienė. Heloviną Lietuvoje labiausiai mėgsta švęsti vaikai. Tai vienintelė diena per metus, kai jie gali pavirsti siaubo filmų personažais, animacinių filmų blogiukais ir krėsti išdaigas.

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Organizatorių archyvas

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis