VIDEO: staigmena vyrui, kurios jis nepamirš niekada

Daugiau kaip du milijonai peržiūrų per kelias dienas – tokio populiarumo sulaukė netradicinis poros prisipažinimas, kad jie netrukus taps tėvais. Moteris savo mylimajam suruošė didelę staigmeną.

Amerikietis Cory Williams yra “YouTube” žvaigždė – jo vaizdo įrašus ir gyvenimą stebi šimtai tūkstančių žmonių visame pasaulyje. Iš Los Andželo kilęs vyras praėjusiais metais su mylimąja Kristen, dabar jau teisėta žmona, persikėlė gyventi į Aliaską.

Socialiniame tinkle vyras nuolat pasakoja savo nuotykius. Spalio pabaigoje publikuotas įrašas susilaukė itin daug dėmesio. Per kelias dienas jį pamatė daugiau kaip 2 milijonai internautų.

Kristen sugalvojo nustebinti vyrą ir pasakė jam, kad užrištomis akimis jis turės atspėti, kokį maistą valgo. Pirmiausia ji jam pasiūlė medaus skonio ledų. Tada – trintų avokadų. Po to moteris vyrui pasiūlė paragauti bananinės kūdikių tyrelės.

Kol vyras ragavo skirtingus skonius, Kristen rodė užuominas žiūrovams, kad iš tiesų šis vaizdo įrašas nustebins vyrą ir nėra skirtas tam, apie ką jis galvoja.

Tai, kad ragauja kūdikiams skirtą tyrelę, Cory atspėjo iš karto. Paklausus, ką jam ji primena, vyras nė akimirką nesudvejojęs pasakė, kad vaikystę ir savo mamą, mat būdamas mažas mielai tokią tyrelę pats valgė. Dar viena žmonos užuomina padėjo vyrui suprasti, kur link suka jo žmona – taip, ji laukiasi kūdikio.

Sutrikęs vyras nusiima akių raištį ir netikėdamas savo ausimis paklausia dar kartą: “Tu tikrai nėščia?”.

Iš tiesų, fantastiška staigmena vyrui ir daug gerų emocijų žiūrovams.

Sveikinimai būsimiems tėvams!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis