20 Advento kalendorių idėjų: jau metas pradėti gaminti (FOTO)

Prasidėjus Adventui, daugelio šeimų, auginančių vaikus, namuose, atsiranda Advento kalendoriai. Kviečiame pasisemti įkvėpimo mūsų fotogalerijoje.

Advento kalendorius - graži Kalėdų laukimo tradicija. Ji padeda vaikams geriau suprasti bėgantį laiką ir laukti Kalėdų. Mažiems vaikams pasakymas "savaitė" ar "greitai" neturi jokios prasmės. Tuo tarpu kasdien atversdami po vieną Advento kalendoriaus langelį, vaikai mokosi suprasti bėgančių dienų tėkmę.


Advento kalendorių galima nusipirkti - prekybos centruose galima rasti įvairiausių šokoladinių kalendorių, kurių 24 langeliuose slepiasi po saldumyną vaikui.


Tačiau Advento kalendorių galima ir pasigaminti ir patiems. Kaip matysite mūsų fotogalerijoje, jiems naudotos medžiagos būna įvairiausios - ir popierius, ir medis, ir veltinis, ir megzta kojinė, pirštinė, ir degtukų dėžutės, ir dovanų maišeliai. Žodžiu, improvizuoti galima (ir reikia).


Dažniausiai tėvams kyla klausimas, ką gi įdėti į kiekvieną 24 dienų kalendoriaus kišenėlę? Vieni tėvai į kalendoriaus kišenes įdeda smulkių siurprizų vaikui - riešutą, saldainį, gumos gabalėlį, sausainį, pieštuką, trintuką, lipduką ir panašiai.


Vida Press


Kiti linkę nedovanoti vaikams praktinių dovanėlių, o į kiekvieną Advento kalendoriaus kišenę įdeda vaikui skirtą laišką: tai gali būti palinkėjimas, eilėraštis, maldelė ar mįslė.


Dar kiti kūrybingi tėvai į kiekvieną Advento kalendoriaus kišenėlę įdeda vaikams po užduotėlę, kurią vaikas turi tą dieną atlikti, pavyzdžiui, pasakyti komplimentą draugui, padaryti gerą darbą kaimynui ir pan.


Iš tiesų, vaikui svarbiau ne rastos dovanos brangumas ar „mandrumas“, o pats siurprizo laukimas, netikėtumo efektas.


Jūsų dėmesiui - 20 skirtingų Advento kalendorių nuotraukų. Linkime, kad jos įkvėptų jus ir prasidėjus Kalėdų laukimui panašus kalendorius atsirastų ir jūsų namuose.


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis