Žinoma aktorė prabilo apie po gimdymų kamuojančią intymią bėdą

Drąsi, ryški ir nevyniojanti žodžių į vatą - tokia yra aktorė Kate Winslet. Tačiau šįkart jos atvirumas iš tiesų nustebino.

Garsioji „Titaniko" žvaigždė augina tris vaikus, todėl tikrai žino, ką reiškia derinti motinystę su Holivudo žvaigždės statusu.

Kate Winslet nėra iš tų, kurios tuo po gimdymo demonstruoja liekną figūrą, giriasi, kad maži vaikai jai netrukdo daryti karjeros ir viskas yra labai gražu.

Gražu paprastai būna tik žurnalų viršeliuose ir reklamose. O gyvenime pasitaiko visko. Žvaigždės, kaip ir paprastos moterys, nėštumo metu kenčia nuo strijų ir pykinimo, o po gimdymo užklumpa pogimdyminė depresija.

40 metų Kate Winslet, duodama interviu Nortono pokalbių laidoje, paatviravo, kad po trijų gimdymų ją kamuoja šlapimo nelaikymo problema. „Aš negaliu šokinėti ant batuto, nes išteka šlapimo. Tai baisu, ypač, jei dėvi sijoną. Taip nutinka moterims, kurios susilaukia vaikų. Įdomu, kad vieną ar du kartus nusičiaudėjus, dar nieko, bet jei nusičiaudi ir trečią, būna jau per vėlu..."

Kad šlapimo nelaiko tik vyresni žmonės yra visiškas mitas, inkontinencija skundžiasi maždaug 10 proc. bet kurio amžiaus ir lyties žmonių. Ši būklė ypač kankina moteris, o šlapimo nelaikymo riziką didina nėštumai, gimdymai, įvairios ginekologinės patologijos (gimdos nusileidimas, augliai ir kt.). Bene dažniausiai pasitaiko toks šlapimo nelaikymo tipas, kai čiaudint, kosint, juokiantis ar fizinio krūvio metu išteka keli lašeliai šlapimo.

Kitą padrąsinančią žinutę moterims neseniai perdavė aktorė Hayden Panettiere, kuri su boksininku Vladimiru Kličko neseniai susilaukė mergaitės. Žinoma moteris atvirai prisipažino apie tai, ką daug pagimdžiusių moterų linkusios nutylėti - pogimdyminę depresiją.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis