9 galbūt dar negirdėtos Ožiaragio savybės

Gruodžio 23 - sausio 20 dieną gimusieji vaikai yra Ožiaragiai. Kas būdinga šiam Zodiako ženklui?

Vos tokiam vaikui gimus, iš karto pastebimos jo akys. O dar tiksliau – žvilgsnis, rimtas bei mąslus. Tartum vaikas iš anksto puikiai žinotų visus pasaulio vargus bei rūpesčius. Mažieji Ožiaragiai per daug nesišypso, ypač svetimiems. Jie nėra tipiški „mieli vaikučiai“, kuriems visi nori paglostyti galvytę.

Dažnai liesoki, nerangiai judantys, jie dažniausiai sėdi kur nors nuošalyje ir žaidžia nereikalaudami išskirtinio aplinkinių dėmesio. Išmokę kalbėti, paprastai užduoda labai logiškus ir prasmingus klausimus tikėdamiesi, kad suaugusieji į šiuos klausimus atsakys rimtai ir sąžiningai.

Jie labai savarankiški: anksti išmoksta vaikščioti, kalbėti sėsti ant puoduko ir patys valgyti. Greičiausiai nekyla problemų kaip priversti mažylį susirinkti žaislus. Jie mėgsta tvarką, discipliną. Parodžius kaip ką daryti, jie tai puikiai atkartos.

Ožiaragiai nuo mažens tvirtai stovi ant žemės ir neskrajoja fantazijų pasaulyje. Anksti pradeda aiškintis, kas yra pinigai ir kiek jų reikia norint nusipirkti šokoladinį kiaušinį.

Šio Zodiako ženklo mažyliai atsakingi ir paprastai nemeta pradėto darbo, žaidimo ar piešinio. Juos reikia dažniau girti nei kritikuoti, tada jie sieks vis geresnių rezultatų, kels sau sunkesnes užduotis ir tobulės.

Tačiau mažieji Ožiaragiai uždari, bailoki ir nedrąsūs. Jiems nelengva susidraugauti su kitais vaikais, prieiti smėlio dėžėje prie ten jau esančių kaimynų. Jie nelabai noriai dalinasi savo žaislais, nors į svetimus taip pat nesikėsina.

Vaikystėje šio Zodiako ženklo atstovai gali dažnai sirgti, neretai apsidaužo kelius, anksti sugedus dantims keliauja pas odontologą. Tačiau paaugus jų sveikata paprastai pagerėja.

Svarbiausia užduotis tėvams – išmokyti vaiką juoktis. Juoktis dėl to, kad yra linksmų dalykų, o taip pat iš nesėkmių ar savęs paties. Humoro jausmas šiems vaikams labai pravers tolimesniame gyvenime.

Dar vienas dalykas - dažnai Ožiaragiai sunkiai priima savo kūną. Jiems praverstų palankyti šokių, gimnastikos ar plaukimo būrelį. Tai padėtų atsipalaiduoti ir labiau pasitikėti savo jėgomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis