Miške radusi pamestą naujagimį, policininkė pasielgė be galo kilniai

Pareigūnė su uniforma, žindanti kūdikį – tokią nuotrauką šiomis dienomis pastebėjo akylūs socialinių tinklų lankytojai. Jos istorija ypatinga, todėl norime ir jums papasakoti.

Šalia savo gimtojo miesto La Marina išėjusi skinti apelsinų, 59 metų kolumbietė Edinora Jimenez pamiškėje išgirdo keistą garsą, panašų į kačiuko kniaukimą. Jis nesiliovė. Moteris ėmė ieškoti, iš kur jis sklinda.

Moteris neteko žado, kai suprato, jog tai ne kačiukas, o neseniai gimęs naujagimis, kuris buvo paliktas miške likimo valiai numirti. Naujagimė buvo dar su virkštele, tai liudijo, kad gimdymas įvyko neseniai.

Kraupų radinį aptikusi moteris iškvietė policiją. Pirmoji į įvykio vietą atskubėjo policininkė Luisa Fernanda Urrea. Pirmas dalykas, kurį ji padarė, paėmė naujagimę ir priglaudė prie krūties. Policininkė neseniai buvo tapusi mama, todėl turėjo mamos pieno ir suprato, kad jo dabar be galo reikia sušalusiai ir vos iš alkio nemirusiai mažylei.

Vėliau paklausta apie šį savo poelgį, pareigūnė sakė, kad jos vietoje taip pasielgusi bet kuri moteris: "Turiu pakankamai pieno, todėl supratau, kad jis gyvybiškai reikalingas pamestam kūdikiui".

Naujagimė patalpinta į globos namus ir jai ieškomi globėjai, tuo tarpu policija ieško miške gimdžiusios ir likimo valiai palikusios vaiką moters.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis