Neįtikėtina, ką ši mama padarė iš nereikalingų kartono dėžių

Visi tėvai svajoja, kad jų vaikai užaugtų laimingi ir kūrybingi žmonės. Tam, kad vaikai nebijotų fantazuoti ir kurti, tėvai jiems turi rodyti pavyzdį. Tokį, kaip ši mama iš Filipinų.

Tėvams skirti portalai ir tinklaraščiai šią savaitę ūžia nuo pagyrų vienai jaunai mamai.

Rodessa Villanueva Reyes augina vienerių metukų dukrytę Audrey. Norėdama padovanoti mažylei džiaugsmo, ji sukūrė jai vaikišką virtuvėlę. Savo rankomis iš paprasčiausių kartoninių dėžių.

Kaip pasakojo mama, kartoninių dėžių, sužinoję apie jos tikslą, jai prinešė artimieji ir draugai. Neilgai trukus moteris kibo į darbą.

Rodessa Villanueva Reyes Facebook nuotr.

Virtuvėlės gamybai filipinietė naudojo tai, ką rado savo namuose. Pavyzdžiui, virtuvėlės plautuvę ji padarė iš seno dubens. O kraną - iš nereikalingos muilo talpyklos.

Rodessa Villanueva Reyes Facebook nuotr.

Žaismingumo virtuvėlei suteikia daugybė spalvoto popieriaus atraižų, kuriomis mama apklijavo virtuvėlės "spintelių" duris ir "stalčius".

Rodessa Villanueva Reyes Facebook nuotr.

Tikra šaunuolė kūrybingoji mama, ar ne?

Beje, būtent virtuvėlę, o ne kokį kitą žaislą mama savo atžalai sumeistravo neatsitiktinai. Audrey mama pati mielai sukiojasi virtuvėje ir turi sukūrusi savo maisto internetinę parduotuvėlę Ava's Kitchen.

Ačiū už įkvėpimą ir priminimą, kad ir maži dalykai kartais gali virsti dideliais.

Gal ir jūs esate sumeistravę vaikams žaislų ar kitų įdomių dalykų? Pasidalinkite el.p. tavovaikas@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis