TAVO VAIKAS premjeroje - KUNG FU PANDA 3

Kung-fu meną įvaldžiusios pandos Po nuotykių tęsinį pasakojanti šmaikšti animacinė komedija „Kung Fu Panda 3" į Lietuvos kino teatrus atkeliauja su TAVO VAIKO premjera kovo 17 d.! Įgarsintas lietuviškai.

2008 m. kino studijos „Deamworks" sukurtas pandos meškino animacinis personažas tapo tiek vaikų, tiek suaugusiųjų numylėtiniu - tą rodo filmo „Kung Fu Panda" ir jo tęsinio populiarumas, įkvėpęs animatorius sukurti trečiąjį pasakojimą, kuriame bus... daug pandų!

Viena dieną, įprastą ir ramų kung-fu meistru tapusios pandos Po gyvenimą aukštyn kojomis apverčia netikėtai jo kieme pasirodęs niekad nematytas tikrasis - biologinis - Po tėtis. Pagaliau susitikę jiedu leidžiasi aplankyti kadaise prarastų namų.

Organizatorių nuotr.

Gimtinėje išties smagu, tačiau Po nesijaučia esąs savo vietoje - jam trūksta draugų ir įprastos kasdienybės, bet grįžti atgal ir palikti po šitiek metų atsiradusį tėtį - prasta mintis...

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Gal Po taip ir būtų likęs pandų rojuje, jei ne blogiukas Kajus. Šis niekšelis pasiryžęs sunaikinti visus Kinijos kung-fu meistrus, taip pat ir Po draugus. Tai sužinojęs jis labai sunerimsta ir imasi veiksmų. Po planas - išmokyti pandas kung-fu meistrystės ir kartu sutriuškinti piktą priešą. Ar jam pavyks įtikinti tingiąsias pandas pakelti savo letenėles dėl Po draugų?

Organizatorių nuotr.

Kung Fu Panda 3" animacinius herojus lietuviškai įgarsino garsūs šalies aktoriai: Ramūnas Cicėnas, Vytautas Rumšas, Rimantė Valiukaitė, Liubomiras Laucevičius, Olegas Ditkovskis, Marius Jamploskis, Jolanta Dapkunaitė, Sigutis Jačėnas, Dalius Skamarakas, Miglė Polikevičiūtė, Vytautas Rašimas, Kristupas Cicėnas, Remigijus Sabulis.

Organizatorių nuotr.

Pasinaudokite proga per kovo 17 d. žurnalo ir portalo TAVO VAIKAS premjeras animacinę komediją „Kung Fu Panda 3" pamatyti pirmieji! Seansai vyks:

  • 16.30 val. Vilniaus „Forum Cinemas Akropolis"
  • 17.00 val. Vilniaus „Forum Cinemas Vingis"
  • 18.00 val. Kauno „Forum Cinemas" (Akropolis)
  • 16.30 val. Klaipėdos „Forum Cinemas" (Akropolis)
  • 17.00 val. Šiaulių „Forum Cinemas" (Akropolis)
  • 16.30 val. Panevėžio „Forum Cinemas" (Babilonas)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis