Vaikystės skonis: blynai su obuoliais

Obuoliais pagardinti blynai patiks ir mažiems, ir dideliems.

Dvylikai nedidelių blynelių reikia:

- 1 kiaušinio;

- 5 šaukštų miltų;

- cukraus, pagal skonį;

- 80 ml pieno;

- žiupsnelio cinamono;

-1 didelio obuolio.

Eiga:

Kiaušinį paplakti. Supilti pieną, maišant berti miltus, cukrų, cinamoną. Obuolį sutarkuoti, įmaišyti į masę. Po šaukštą dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti, kol abi pusės paruduos.

Tiekiau su grietinės ir kondensuoto pieno padažu. Bet labai skanu ir su uogiene ar tiesiog grietine su cukrumi.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis