Tai bent pokštą iškrėtė vaikas per vestuves! VIDEO

Vaizdo įraše užfiksuotas mažo berniuko didelis pokštas vestuvėse. Laimei, viskas pasibaigė be traumų ir didelių nuostolių.

Vestuves jaunieji planuoja ilgai: kai kurie – kelis mėnesius, o kiti – ir metus ar daugiau. Tačiau kaip ten bebūtų, visko jose tikrai nesuplanuosi. Ypač, jei jose dalyvauja mažų vaikų... Pasitaiko tokių akimirkų, kurių vestuvių scenarijuje niekas neplanavo.

Tanya Malone, nuotaka iš Airijos, patyrė, ką reiškia staigmenos vestuvėse. Vaizdo įraše užfiksuota, kaip jos ketverių metų sūnėnas Rhys nusprendė pasilinksminti.

Iškilmingą akimirką, kai pora žengia prie altoriaus, jis įsibėgėja ir užšoka ant žemę siekiančios jaunosios suknelės.

Skambant Richardo Vagnerio muzikai, įsikibusi tėčiui į parankę, jaunoji žingsniuoja prie altoriaus, kur jos laukia išrinktasis. Tuo tarpu už jos nugaros nuobodžiaujantis mažylis sugalvoja pramogą – įsibėgėja ir šlumšt ant suknios. Pasisekė, kad suknelė atlaikė šį šuolį, jaunoji irgi nepargriuvo, traumų niekas nepatyrė.

Pargriuvusį berniuką pakėlė kita vestuvių viešnia, ir iškilmės tęsėsi toliau. Kaip vėliau "Irish Independent" pasakojo liudininkai, šis incidentas nesugadino nuotaikos. Tanyai ir Markui tai buvo laimingiausia gyvenimo diena.

Linksmasis vaizdo įrašas jau sulaukė beveik 2 milijonų peržiūrų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis