Veronika Montvydienė: savo išvaizdos nesureikšminu

Veronika Montvydienė tikina, kad išvaizda nėra tokia svarbi kaip gera savijauta. Jos įsitikinimu, esi gražus tada, kada myli save, o tam reikalingas tik pasitikėjimas.

"Man grožis yra laimė. Jeigu žmogus yra laimingas ir myli save, jaučiasi gražus, tai ir yra grožis. Aš jaučiuosi laiminga ir graži", - sako prie socialinės akcijos „Nes mama yra pati gražiausia“ prisijungusi moteris.

Socialinis projektas Mamų radijas kartu su fotografų komanda Sakyksūris.lt ir vizažiste Jolita Spūdyte-Verseckiene pakvietė žinomas mamas į netradicinę fotosesiją, kurios metu makiažo teptukais dirigavo jų vaikai.

Sakyksuris.lt / J.Krilavičiaus nuotr.

„Aš manau, kad vaikus formuoja asmeninis pavyzdys, o ne kalbos. Jie yra protingi. Jeigu tu sakysi viena, o elgsiesi kitaip, nemanau, kad bus matomas norimas rezultatas. Svarbiausia tėvams reikia stengtis, kad vaikas užaugtų savimi pasitikintis, tuomet jam mažesnę įtaką darys įvairūs standartai“, - į klausimą, kaip grožio samprata atsispindi auklėjant mažąją Adelę, atsakė žinoma moteris.

Paklausta, ar nebuvo baisu įsiamžinti tokioje fotosesijoje, Veronika patikino, jog tai buvo smagi patirtis.

"Man nekilo tokių minčių, išvaizda nėra labai reikšminga mano gyvenime, nevaikštau kiekvieną dieną pasidažiusi, kažką prisiklijavusi. Mes labai dažnai atrodome taip, kaip atrodome iš tikrųjų. Manau, jeigu tu pats sau esi gražus ir gyvenime laimingas, tau niekas kitaip ir neįrodys. Todėl šis projektas labai smagus."

Sakyksuris.lt / J.Krilavičiaus nuotr.

Socialinės akcijos dalyvės su nekantrumu laukia galutinio fotosesijos rezultato, kuris bus eksponuojamas fotografijų parodoje „Nes mama yra pati gražiausia" nuo balandžio 25 d. iki gegužės 6 d. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis