Živilė Diawara: vaikams gerai matyti savo dirbančius tėvus

Živilė Diawara įsitikinusi, kad vaikams gerai matyti aplink vykstantį veiksmą, kūrybišką aplinką, savo dirbančius tėvus. Taip ji sakė interviu žurnalui „Tavo vaikas“, kurio naujas, balandžio mėnesio, numeris prekyboje pasirodys jau šią savaitę.

„Susilaukusi vaikų nenutraukiau savo darbinės veiklos, man neteko su jais sėdėti namie, – dviejų vaikų mama sėkminga verslininkė menų fabriko „Loftas" bendraįkūrėja strategijos vadovė Živilė Diawara žurnalui „Tavo vaikas" atvirai pasakoja, kaip jai pavyksta suderinti sėkmingą karjerą ir mamos vaidmenį. – Visada šalia buvo mano veikla ir mūsų vaikai. Ir dabar, jiems paaugus, jeigu „Lofte" renginiai vyksta ne labai vėlyvą metą, kartu pasiimame ir savo vaikus, kurie čia jaučiasi savi, su visais sveikinasi, bėgioja, karstosi kaip beždžioniukai.

Apskritai norėtume „Lofte" įkurti vaikams skirtą erdvę, kurioje galėtų laiką leisti ne tik mūsų, bet ir kiti vaikai. Tėvai galėtų savo mažuosius kartu imti į koncertus ir palikti vaikų erdvėje. Manau, kad vaikams gerai matyti aplink vykstantį veiksmą, kūrybišką aplinką, dirbančius tėvus."

Šventinis žurnalas „Tavo vaikas" (nr. 4) tikrai solidus – net 116 p. ir gausus naujienų. Jame ne tik ne tik Živilės Diawaros, bet ir vienos ryškiausių TV laidų vedėjų, Rūtos Mikelkevičiūtės, nuoširdūs paatviravimai apie motinystę.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Kadangi Velykos – jau čia pat, žurnalas skuba su patarimais Velykų bobutei. 5 smagios ir netikėtos idėjos Velykų bobutei padės dovaną sutalpinti į degtukų dėžutę. Susidomėjote? Skaitykite str. „Velykos dėžutėje".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Jau praėjusį mėnesį rašėme, kad ir mūsų vaikai nori būti gražūs. O šį mėnesį, atėjus pavasariui, ryžomės eksperimentui ir leidome patiems vaikams išsirinkti drabužių derinį, kokį jie norėtų dėvėti. Kaip mažųjų skonį įvertino garsi stilistė Agnė Gilytė? Atsakymas – str. „Renkuosi pats".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Žurnale „Tavo vaikas" ne tik vaikiškos mados, bet ir vaikų auklėjimo naujausios tendencijos. Kas yra ta dabar taip tarp tėvų madinga intuityvioji pedagogika, sužinosite atsivertę str. „„Aš geriau žinau!"

Žurnalas "Tavo vaikas"

Žurnalas „Tavo vaikas" vis dar pildo nėštukių svajones! Kristinos svajonė buvo vandens aerobika. Kuo ji naudinga nėštukei? (str. – „Vandens malonumai")

Žurnalas "Tavo vaikas"

Fotografės Nendrės viršelyje – 3 metų Luisa.

Fotografės Nendrės

Mūsų mažoji modeliukė Luisa (3 m.) kartu su mama Iveta bei dviem sesutėmis Eira (5 m.) ir Kira Talula (1 m. 1 mėn.) į Velykinę viršelio fotosesiją Kliukų kaime atvyko iš Zarasų. Tiesa, namuose liko vyriausias brolis Ivoris (8 m.).

Luisos mama: „Kadangi į fotosesiją atvykau su trimis mergaitėmis, šiek tiek baiminausi, ar susitvarkysiu. Tačiau mažąją Kirą Talulą iškart ant rankų paėmė žurnalo dizainerė Rima, o vyresnioji Eira stebėjo, kaip Luisa pozuoja viršeliui. Tiesą sakant, norėjau, kad Eira būtų čia, nes Luisa ne visada paiso mano prašymo, o štai ką pasako vyresnioji sesė, tas šventa.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis