Artėjanti MAMŲ MUGĖ paruošė ypatingą staigmeną

Balandžio 14-17 d. vyksianti tradicinė sezoninė Mamų mugė kviečia visas šeimas, nesvarbu, kokiame Lietuvos kampelyje gyvenate.

Įsigykite naują žurnalo "Tavo vaikas" numerį, kuriame rasite bilietą į "Mamų mugę"! Pateikę šį 5 eurų vertės bilietą, jūs galėsite atvykti apsipirkti mugėje pirmenybiniu laiku balandžio 14 d. 10-12 val.

Anot organizatorių, galimybe parduoti išaugtus ir nebereikalingus drabužius bei vaikų daiktus kaskart pasinaudoja keli tūkstančiai šeimų.

Įsigyti pigiau įvairių reikmenų, žaislų, aprangos vienu kartu – ir taip sutaupyti ne tik pinigus, bet ir laiką – atvyksta apie 20 tūkstančių pirkėjų.

Moteriški daiktai

Šį pavasarį vykstanti mugė primins mamoms, kad reikia nepamiršti ir savęs. Vienas mugės tikslų yra padėti tėvams ir palengvinti buitį. Mamos turės progą pasirūpinti savo garderobu ir namų grožiu – mugėje pirmą kartą bus atvertas Damų skyrius, kuriame bus parduodami išskirtinės kokybės drabužiai, namų apyvokos daiktai, aksesuarai, buities prietaisai.

Tvarkydamos vaikų spintas ir jas atlaisvindamos naujo sezono daiktams, moterys šįkart nepamirš ir savo poreikių. Šeimos mugėje moterys kviečiamos aktyviai dalyvauti, ne tik pirkti ir parduoti, bet ir burtis bei draugauti. Dalis dalyvių tampa savanoriais, kurių rankomis sukuriamas masiniu reiškinių tapęs renginys.

Misija – vaikų hospisas

Mugės bendruomenė yra darni, su dideliu rūpesčiu ir meile besidalinanti daiktais. Pardavimui netinkantys, bet dar geros būklės, su nedideliais trūkumais, drabužiai ir daiktai yra aukojami iškart. Prekybos salę pasiekia dėvėti arba beveik nauji daiktai, kurie atitinka mugės taisykles ir po atidžios apžiūros priėmimo metu buvo priimti.

Aukojimo ir labdaros skatinimas yra svarbi Mamų mugės misija. Be galimybės aukojimo daiktais, galima aukoti ir procentą nuo uždirbto pelno. Šiemet kartu su Pal. Mykolo Sopočkos hospisu suaugusiems Mamų mugė inicijuoja vaikų hospiso steigimą. Išaugusi Mamų mugės bendruomenė yra įsitikinusi, kad nepagydomomis ligomis sergančių vaikų negalima pamiršti, jiems ir jų šeimoms reikia pagalbos. Mamų mugė jungiasi prie „Vilties laukų" iniciatyvos ir tiki, kad šiemet prie įvažiavimo į sostinę prie riboženklio „VILNIUS" pražydę narcizai suteiks vilties ir nepagydomai sergančių vaikų šeimoms.

Gyva bendruomenė

Mamų mugę kuriantys savanoriai, dalyviai bei pirkėjai yra pagrindiniai mugės tobulinimo iniciatoriai. Po kiekvienos mugės nagrinėjami prašymai, pasiūlymai, pageidavimai ir dedamos visos pastangos juos įgyvendinti. Tokiu būdu jau prieš dvi muges atsirado galimybė siųsti prekes į mugę paštu.

Vienas pasiūlymų po paskutinės mugės buvo 20 procentų nuolaida jau antrą prekybos dieną pasirinktoms prekėms. Dalyviai įgyja dar daugiau galimybių spręsti, kokias nuolaidas jie taikys, o pirkėjai tikisi atrasią dar daugiau geresnių prekių palankiomis kainomis.

Jūsų dėmesiui - akimirkos iš žiemą vykusios MAMŲ MUGĖS. Daugiau informacijos rasite www.mamumuges.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis