Slaptas ingredientas, kad kotletai būtų puresni ir dar skanesni

(1)

Kotletukai su avižiniais dribsniais būna dar puresni ir minkštesni, negu įprasti mėsos kotletai.

Purūs kotletukai su avižų dribsniais


Reikia:


500 gramų sumaltos vištienos;


1 kiaušinio;


½ stiklinės avižinių dribsnių;


½ stiklinės pieno;


1 svogūno galvutės;


2 česnako skiltelių;


prieskonių – pipirų, druskos;


aliejaus kepimui.


Vištienos kotletams puikiai tinka ir krūtinėlės, ir kulšelių mėsa.
Vištienos kotletams puikiai tinka ir krūtinėlės, ir kulšelių mėsa.
Vida Press


Gaminimas:


Kiaušinį išplakam su pienu ir šia mase užpilame avižinius dribsnius maždaug pusvalandžiui.


Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su mėsa.


Į išbrinkintus avižinius dribsnius sudėti mėsą, pridėti prieskonių pagal savo skonį.


Viską gerai išmaišyti ir formuoti kotletus.


Avižiniai dribsniai suteikia kotletams minkštumo.
Avižiniai dribsniai suteikia kotletams minkštumo.
Vida Press


Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėti mėsos kukuliukus ir kepti iš abiejų pusės.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis