Pritrenkianti reakcija gimdyvės, kuri vietoj mergaitės pagimdė berniuką (FOTO)

Įsivaizduokite, kaip jūs jaustumėtės, jei vieną rytą atsibudę pamatytumėte, kad jūsų duktė tapo berniuku? Arba atvirkščiai?

Beveik taip nutiko ir šios istorijos herojei. Nėštumo metu sužinojusi, kad laukiasi mergaitės, pirmą kartą mama tapsianti Koto Nakamura ir jos vyras Sina be galo apsidžiaugė. Jau netrukus namuose atsirado mergaitiško kraitelio atributų - rausvų patalėlių, žaislų ir rūbų. Šeima apsiprato su mintimi, jog sūpuos dukrytę, ir laukė jos didele meile.

Gimdymo dieną Koto net neįsivaizdavo, kad nutiks kai kas, kas apvers jų gyvenimą aukštyn kojomis. Koto pagimdė... berniuką. Išgirdusi tai, moteris nesugebėjo nuslėpti savo nustebimo.

The priceless look on a mamas face who was told she was having a baby girl but received a baby boy!! Talk about a big surprise!! Any one else get a surprise like this at birth? Shared with permission by the parents. #surprise #ultrasoundwaswrong #birth #birthphotography #birthphotographer #baby #newborn #hobart #tasmania #hospitalbirth #midwife #doula #labour #childbirth #birthwithoutfear #motherhood #fourthtrimester

A photo posted by @ittybittyphotographytas on May 24, 2016 at 3:45am PDT

Būtent ši akimirka ir buvo įamžinta nuotraukoje. "Patyriau šoką ir maniau, kad šitaip kažkas juokauja", - jau vėliau sakė jauna mama.

Savo sūnui šeima išrinko vardą Taiga, kuris išvertus iš japonų kalbos reiškia "didelis" ir "maloningas".

Istorijų apie tai, kad nėštumo metu planuojama vaiko lytis ne visada sutampa su tikrąja, yra daugybė. Tačiau, ko gero, tai pirmoji nuotrauka, kuri taip akivaizdžiai parodo, ką tokią akimirką jaučia mama.

Šios nuotraukos autorė - profesionali gimdymų fotografė Jes Jackson. Savo socialinio tinklo "Instagram" paskyroje publikavusi šią nuotrauką, ji sulaukė didžiulio susidomėjimo.

Ketverius metus gimdymus fotografuojanti Jes sako, kad tai pirmas toks kartas jos profesinėje karjeroje.

O kaip panašioje situacijoje jaustumėtės jūs? Gal esate patyrę jausmą, kai ultragarsas "suklydo", ir gimė kitos lyties vaikas, negu buvo planuota? Laukiame istorijų komentaruose arba el.paštu tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis