Sukritikuota, kad nemoka auginti vaikų, dainininkė rėžė, ką galvoja

Šiais laikais, kai socialiniai tinklai yra tapę mūsų kasdienybės dalimi, reikia gerai pagalvoti, prieš atviraujant juose viena ar kita tema.

Apie tai, kad socialiniuose tinkluose reikia gerai pasverti kiekvieną žodį, esame rašę ne kartą.

Garsiai nuskambėjo istorija, kai pajuokauti norėjusi mama nufotografavo savo vaiką, įlindusį į skalbyklę. Po to, kai ji publikavo šią nuotrauką feisbuke, sulaukė vaikų teisių tarnybų dėmesio.

Šįkart tėvams skirtuose portaluose aptariama Janos Kramer istorija. 31 metų amerikietė – žinoma kantri stiliaus muzikos dainininkė. Ji augina dukrytę Jolie Rae Caussin ir savo gausiems fanams socialiniuose tinkluose negaili nuotraukų iš asmeninio gyvenimo. Štai vien "Instagram" paskyroje dainininkė turi beveik milijoną gerbėjų – jiems Jana pasakoja ne tik apie koncertus ir aukštuomenės vakarėlius, bet ir apie tai, kaip sekasi auginti pirmagimę dukrytę.

Vida Press

Penkių mėnesių mažylei atėjo laikas pradėti valgyti košes ir tyreles, tad mama, nuvykusi į parduotuvę, pripirko pagamintų tyrelių stiklainėliuose, ir šią nuotrauką įkėlė į savo instagramą.

And it begins. #babyfood

A photo posted by Jana Kramer (@kramergirl) on Jun 1, 2016 at 5:58pm PDT

Dainininkė tuoj sulaukė kritikos. Komentaruose pasisakantieji ėmė kritikuoti, kad kūdikiui reikia šviežio ir šiandien pagaminto maisto, o ne pramoninių pusfabrikačių. Rašantieji sakė, kad gaminti namuose košę vaikui yra ir pigiau, ir sveikiau. O pagamintas kūdikių maistelis skirtas išskirtiniams atvejams, kai nėra galimybių valgyti ką tik pagaminto maisto.

No excuses! Jolie Rae was my weight for my @erinoprea workout today. #abs #mommy

A photo posted by Jana Kramer (@kramergirl) on May 9, 2016 at 10:52am PDT

Gana dažnai pasitaiko situacija, kai viena ar kita nuotrauka socialiniuose tinkluose sulaukia kritiško vertinimo. Tuomet svarbu, kaip sureaguoja kritikos epicentre atsidūręs žmogus. Jana Kramer sugalvojo labai originalų būdą - ji savo ranka parašė laišką visiems savo "negerbėjams". Jame rašoma: "Mieli kritikai, jeigu jūs nesate Jolie gydytojas, mama ar tėtis, prašom neaiškinti, kaip aš turiu maitinti ir auklėti savo vaiką. Linkėjimai – Jolie mama".

Vida Press

Kaip jūs vertinate šią istoriją? Kaip manote, ar aplinkiniai turi teisę duoti pastabų apie vaiko auginimą tėvams? O gal tikrai dainininkei vertėtų nepykti, o pačiai virti maistelį dukrytei?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis