Socialinių tinklų sensacija tapo nuotrauka, kurioje yra viena tragiška detalė

Socialiniuose tinkluose ši besišypsančio mažylio nuotrauka ėmė plisti prieš gerą savaitę. Ne vienam ją mačiusiam išriedėjo ašara – tą patvirtina ir komentarai po nuotrauka.

Mergaitė, kuri įamžinta nuotraukoje, niekada neapkabins savo tėčio. Jis nežais su ja slėpynių ir užaugusios neves prie altoriaus. Kai iki jos gimimo buvo likę keli mėnesiai, balandžio mėnesį Hectoras Alvarezas tragiškai žuvo.

Fotosesija, kurios autorė buvo fotografė Kim Stone, praėjo neįprastai. Jauna mama į fotosesiją atsinešė ne tik dukrytę, bet ir šalmą ir motociklininko pirštines – tai, kas jai primena žuvusį mylimąjį.

Kathryn Williams nusprendė vieną nuotrauką padaryti su dukrytės tėtį primenančiais atributais. Motociklai buvo jo hobis ir aistra.

Kai fotografė šalia miegančios mažylės padėjo šalmą ir uždėjo pirštines, naujagimė... ėmė šypsotis. Atrodo, lyg mergaitė pajuto, kaip ją apkabino mylinčios tėčio rankos. Tai pamačiusi, fotografė puolė spausti mygtuką, ir tik po to suprato, kad nespėjo įjungti apšvietimo.

Štai tokį ypatingą kadrą ir pavyko įamžinti Kim Stone, kuriuo ji pasidalijo socialinio tinkle "Facebook" paskyroje. Milžiniško susidomėjimo sulaukusi nuotrauka per savaitę sulaukė daugiau kaip 300 000 patinka bei ja buvo pasidalinta 80 000 kartų.

Fotografė sako, kad fotosesijos metu jauna mama nesulaikė ašarų. O po to, kai socialiniame tinkle nuotrauka sulaukė tokio didelio prielankumo, Kathryn pažadėjo viską papasakoti užaugusiai dukteriai. "Pasakysiu jai, kad daug žmonių visame pasaulyje meldėsi už jos tėtį".

Yra toks posakis, kad kai miegodami naujagimiai šypsosi, tuo metu juos kalbina angelas. Šios istorijos herojė tiki, kad angelai saugo ir per anksti anapilin išėjusio ir savo dukters nepamačiusio Hectoro ramybę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis