Socialinius tinklus pravirkdė tėčio ir sūnaus nuotrauka

Arkanzaso valstijoje (JAV) gyvenančio Josho Marshallo vardą šiomis dienomis sužinojo daugelis socialinių tinklų lankytojų. Šio tėčio poelgis sugraudino ne vieną.

Tai, kad Josho sūnus Gabrielis serga smegenų vėžiu, šeima sužinojo 2015 metų kovo mėnesį. Aštuonerių metų berniukas buvo operuotas, tačiau jo galvoje liko didžiulis randas.

Tėtis Joshas, palaikydamas savo sūnų, lygiai toje pačioje vietoje išsitatuiravo rando dydžio ir formos tatuiruotę. Šis mylinčio tėčio poelgis šiomis dienomis sugraudino daugelį internautų.

Kaip „ABCNews" sakė Joshas, jo sūnus dėl nuslinkusių plaukų ir rando sulaukia daug smalsių žvilgsnių. "Tegul jie dabar spokso į mane, o ne į jį", - sakė tėtis, taip norėdamas suteikti sūnui kuo mažiau skausmo ir neigiamų emocijų.

Šią nuotrauką vyras atsiuntė į vieną nevyriausybinę organizaciją, kuri globoja vėžiu sergančius vaikus. „St. Baldrick's Foundation" organizavo akciją, kurios metu kvietė siųsti nuotraukas, liudijančias, kaip solidarizuojamasi su vėžiu sergančiais vaikais.

Ši atsiųsta nuotrauka sulaukė didžiausio dėmesio ir palankumo.

Interneto komentatoriai Joshui skyrė "Metų tėčio" titulą, vadindami šį jo žingsnį kilniu mylinčio tėčio poelgiu.

Paklaustas, ar skaudėjo, kai tatuiruotė buvo daroma galvoje, vyras atsakė teigiamai. Tačiau pridūrė, kad skausmas, sužinojus, kad sūnus serga vėžiu, buvo nepalyginamai didesnis.

Šiuo metu Gabrielio sveikata nebloga. Kas tris mėnesius berniukas lankosi pas medikus, kur jam atliekami tyrimai, ar vėžys neatsinaujino ir nepradėjo progresuoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis