Kaip šiandien atrodo Alos Pugačiovos ir Maksimo Galkino dvynukai

Po kelių mėnesių garsios rusų dainininkės Alos Pugačiovos ir TV laidų vedėjo, komiko Maksimo Galkino dvynukai švęs trejų metų gimtadienį.

Liza ir Haris yra vieni labiausiai Rusijoje žinomų ir aptarinėjamų mažylių. Ir nieko keisto – primadona Ala Pugačiova (67) visada buvo dėmesio centre, o po 2011 metais įvykusios jos santuokos su Maksimu Galkinu, poros gyvenimas domina didžiulį būrį abiejų gerbėjų.

Dvyniai Liza ir Haris gimė 2013 metų rugsėjo 18 dieną. Vaikus išnešiojo surogatinė motina, apvaisinimui buvo panaudota kadaise užšaldyta Alos Pugačiovos kiaušialąstė.

Mergaitė gimė 2400 gramų svorio, berniukas – 2940 gramų svorio. Pilnas Lizos vardas - Jelizaveta. Abu vaikučiai turi tėčio pavardę – Liza ir Haris Galkinai.

Tiesa, tikinčių nuoširdžia Alos ir Maksimo santuoka nėra daug. Daugelis įtarinėja, jog fiktyvi sąjunga, paremta finansiniais ir kitokiais išskaičiavimais. Beje, Maksimas vos prieš savaitę šventė savo 40 -metį.

RIA/Scanpix

RIA/Scanpix

RIA/Scanpix

Ala Pugačiova visai neseniai susikūrė paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“ @allaprimadonna ir nuo šiol labai aktyviai publikuoja nuotraukas iš asmeninio gyvenimo. Skirtingai negu kitos garsenybės, Ala savo viešame ir visiems prieinamame instagramo profilyje mielai publikuoja abiejų vaikų nuotraukas ir net vaizdo įrašus. Ji neslepia mažylių veidų ir leidžia gerbėjams pasidžiaugti savo vaikučių nerūpestinga vaikyste.

Štai pačiame naujausiame vaizdo įraše nufilmuotas Maksimas, kuris su dvynukais skaito pasakų knygą. Abu vaikai kuo puikiausiai jaučiasi prieš kamerą ir į tėčio klausimus atsakinėja su artistiškais gestais. Akivaizdu, kad abu mažyliai auga talentingi ir užaugę dar nustebins mus.

Видео,которое можно смотреть бесконечно 😍 #МаксимМаксим @maksimmaksimshow

A video posted by ALLA PUGACHEVA PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Jun 6, 2016 at 9:15am PDT

Kiekviena Alos Pugačiovos ir Maksimo Galkino vaikų nuotrauka ir vaizdo įrašai yra palydimi teigiamų komentarų, linkinčių šiai šeimai kuo geriausio.

Štai prieš kelias dienas, kai Lietuvoje šventėme Jonines, Ala Pugačiova pasidalino savo dukrytės Lizos nuotrauka. Ji buvo pasipuošusi gėlių vainiku ir šventiniais puošniais rūbeliais. Šalia šviesiaplaukės dukrytės nuotraukos Ala paliko štai tokį įrašą: "Latvijoje šiandien nacionalinė šventė – Ligo".

#Repost @maxgalkinru with @repostapp ・・・ В Латвии сегодня народный праздник - Лиго

A photo posted by ALLA PUGACHEVA PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Jun 23, 2016 at 7:15am PDT

Ala Pugačiova yra sakiusi, kad vaikų gimimas iš esmės pakeitė jos gyvenimą. „Mano gyvenime atsirado tvarka ir tam tikra dienotvarkė, ko anksčiau niekada nebuvo", – viename interviu atviravo ji. Dainininkė sakė, kad labai ilgai gyveno pakankamai chaotiškai, nežinodama, kur ji atsidurs po valandos, kokioje šalyje bus pakviesta koncertuoti kitą savaitę. Dabar jos dienos kruopščiai suplanuotos, ir tai ją džiugina. Tokį pokytį pastebi ir jos draugai, vadindami Alą geriausia ir rūpestingiausia mama pasaulyje. O primadonos duktė Kristina Orbakaitė, pati jau trijų vaikų mama, džiaugiasi, kad motinystė padėjo jos mamai atsikratyti visą gyvenimą lydėjusio žalingo įpročio – rūkymo.

Šiuo metu Maksimas Galkinas veda savo autorinę laidą "MaksimMaksim", kurioje ne tik juokauja, bet ir pasakoja apie savo asmeninį gyvenimą, kone kas kartą jo laidoje rodoma Ala Pugačiova.

❤️

A photo posted by ALLA PUGACHEVA PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on May 29, 2016 at 3:50pm PDT

A video posted by ALLA PUGACHEVA PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Apr 18, 2016 at 5:54am PDT

Garsiosios poros gerbėjai pastebi, kad abu dvynukai be galo panašūs į savo tėvus: Liza panaši į Alą, o Haris – į Maksimą.

Два маленьких ангела @maxgalkinru и @orfey75alla ❤️ Гарри и Лиза.

A photo posted by ALLA PUGACHEVA PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on May 3, 2016 at 5:26am PDT

Kaip įrodymą Ala Pugačiova savo socialiniame tinkle publikavo nuotrauką, kurioje sugretintos dvi nuotraukos – mažo Maksimo ir mažylio Hario. Panašumai iš tiesų akivaizdūs.

dad & son

A photo posted by ALLA PUGACHEVA PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Apr 6, 2016 at 9:31am PDT

Rusijos žiniasklaidoje ir Maksimas, ir Ala vadinami be galo rūpestingais tėvais. Su vaikais jie praleidžia tiek laiko, kiek tik gali.

❤️

A photo posted by ALLA PUGACHEVA PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Jun 11, 2016 at 11:16pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis