Mažasis princas artėjančio gimtadienio proga sulaukė įspūdingo siurprizo (FOTO)

Didžiosios Britanijos karalienės provaikaitis princas George po savaitės švęs trečiąjį gimtadienį. Išankstinę dovaną jam įteikė tėvai.

Liepos 22 dieną princui George sukanka treji metai. Tai pirmasis Didžiosios Britanijos princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Kate Middleton vaikas. Mažajai dukrytei Charlotte gegužės pradžioje sukako vieneri metai.

Kiekvienais metais savo vaikų gimtadienių proga, princas Williamas su žmona išplatina naujų nuotraukų, kurios skirtos patenkinti visuomenės smalsumui. Ne paslaptis, kad jaunoji karališkoji šeima ir jos atžalos George ir Charlotte turi daugybę gerbėjų visame pasaulyje.

Trečiojo gimtadienio proga kaip du vandens lašai į savo tėtį vaikystėje panašus princas George gavo įspūdingą dovaną - su mama ir tėčiu jis dalyvavo oficialiame karališkame reginyje „International Air Tattoo“. Tai vienas didžiausių karinės aviacijos šou pasaulyje.

Mažylis George karinėje bazėje Anglijoje turėjo progą apžiūrėti karinius lėktuvus bei pasėdėti juose. Beje, mažylio tėtis princas Williamas tarnavo karinio sraigtasparnio pilotu ir gimus sūnui ne kartą yra minėjęs, kad George domisi lėktuvais.

Tiesa, neapsieita be ašarų ir ožių. Fotografams pavyko užfiksuoti, kaip George suirzta ir pradeda verkti, tuomet mama Kate Middleton paima jį ant rankų. Nieko nuostabaus - nepažįstami žmonės ir jų dėmesys, kurtinantis triukšmas oro bazėje gali sujaudinti ir didesnį vaiką. O juk George tik sukanka treji metai.

Viso vizito metu berniukui buvo uždėtos ausinės, slopinančios didžiulį karinių lėktuvų triukšmą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis