Kate Middleton laukiasi trečiojo vaiko?

Mes jau nespėjame skaičiuoti, kelintą ar kelioliktą kartą pasklinda naujiena, kad Kate Middleton laukiasi.

Didžiosios Britanijos princas Williamas su žmona, Kembridžo hercogienė Kate Middleton, laukia šeimos pagausėjimo. Neįvardintas šaltinis pranešė, kad esą Kate Middleton nėščia jau ketvirtą mėnesį ir gimdymo data numatyta šių metų gruodžio mėnesį.

Taip tvirtina amerikiečių savaitraštis „Life&Style“, aprašantis žinomų žmonių gyvenimus. Naujojo žurnalo viršelyje įamžinta Catherine Middleton su prierašu „Aš nėščia“.

Minėtąjį viršelį galite pamatyti čia.

Anoniminis šaltinis redakcijai sakė, kad trečiasis princo Williamo ir Kate kūdikis jau pakeliui į šį pasaulį. Kadangi šiais metais karalienei Elizabeth sukako 90 metų, tai bus puiki garbingo jubiliejaus dovana nuo mylimo anūko.

Kate Middleton augina kitą savaitę 3 metų gimtadienį švęsiantį princą George bei 1,2 metų princesę Charlotte.

Nors Kate Middleton po antrojo gimdymo yra liekna kaip nendrė, yra komentatorių, manančių, kad jos nėštumas jau pradeda matytis. Štai portalas "Hollywoodlife" ką tik publikavo nuotrauką, kurioje Kembridžo hercogienė nufotografuota liepos 1 dieną. Joje Kate Middleton stovi profiliu.

Minėtąją nuotrauką galima pamatyti čia.

Tai, kad karališkoji pora planuoja daugiau kaip 2 vaikus, yra žinoma jau seniai. Tačiau kol šios žinios nepatvirtino oficialūs atstovai iš Didžiosios Britanijos karališkųjų rūmų, mes nedrįstame šio straipsnio pavadinimo rašyti be klaustuko.

Vida Press

Ko gero, tereikia kantrybės, ir tiesa, kokia ji bebūtų, paaiškės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis