Ar iš pirmo žvilgsnio suprasite, kuo ši nuotrauka išskirtinė?

Ši nuotrauka pastarosiomis dienomis – pati populiariausia “Reddit” nuotraukų tinkle. Kuo ji sudomino internautus? Juk iš pirmo žvilgsnio atrodo buitinė ir niekuo neypatinga.

Mama išvažiavo apsipirkti su sūnumi į prekybos centrą. Berniukas, sėdintis prekių vežimėlyje, šiek tiek nuobodžiauja ir ima nekantrauti – tai matyti iš jo išraiškos. Nuotrauka, kurią mama pavadino “Kelionė laiku”, atrodo niekuo neypatinga ir neverta dėmesio. Tačiau tai tik pirmas įspūdis. Pasižiūrėkim dar kartą.

Time Travel at Costco

Gerai įsižiūrėjus antrame plane pamatysite sėdintį pagyvenusį vyrą. Kuris apsirengęs lygiai taip pat, kaip ir mažylis vežimėlyje. „Dabar aš jau žinau, kaip mano sūnus atrodys po 70 metų“, - prierašą paliko nuotraukos autorė.

Ir iš tiesų, ši nuotrauka lyg kelionė laiku. Pamenate filmą „Keista Bendžamino Batono Istorija“ apie Bendžaminą, kuris gimė būdamas 80-ies metų senukas ir kasmet vis jaunėjo? Ši nuotrauka tarsi atkartoja filmo mintį ir iliustruoja vaikystės ir senatvės santykį. Pasirodo, keliauti laiku tikrai galima. Tada ir ten, kur to visai nesitiki...

Nuotrauka sulaukė užsienio žiniasklaidos dėmesio, ja mielai dalijasi ir tūkstančiai internautų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis