Vagyste iš parduotuvės apkaltintas vežimėlyje sėdintis kūdikis

Keista istorija nutiko viename Vokietijos mieste: į parduotuvę su vežimėliu atvažiavusi jauna mama nepastebėjo, kaip jos mažylis prie kasų kažką pasiėmė į rankas. Mama netrukus buvo sulaikyta už vagystę.

Ši istorija nutiko Hanoveryje, kur jauna mama su 7 mėnesių kūdikiu vežimėlyje atvažiavo apsipirkti į parduotuvę.

Nora A. apsipirko, susimokėjo ir jau buvo beišvažiuojanti į lauką, kai ją sulaikė apsaugos darbuotojas. Jis pasiteiravo, ar gali apžiūrėti vaikišką vežimėlyje.

Apsaugos darbuotojas nuėmė vežimėlio kojų uždangalą ir ten rado 65 centų vertės kaukę plaukams. Tada buvo atidžiai apžiūrėta motinos rankinė ir visas vežimėlis, rašo „Focus online“.

21 metų moteriai buvo pateiktas kaltinimas dėl vagystės. Nora A. teisinosi nepastebėjusi, ką į rankas paėmė jos vaikas, tačiau tai neatleido nuo bausmės. Jai buvo skirta 75 eurų bauda. Moteris manė, kad tuo istorija ir pasibaigs, tačiau klydo.

Praėjus aštuoniems mėnesiams po šio nutikimo, moteris sulaukė paštininko, kuri įteikė jai vietos teismo nuosprendį. Jame nurodoma, kad moteriai skirta bauda, kuomet 20 dienų ji turi mokėti po 10 eurų (arba rinktis 20 dienų arešto). Dar 3,50 eurų priskaičiuota už šio laiško išsiuntimą bei 70 eurų kitų išlaidų. Žodžiu, bendra suma už mažylio "pokštą" kainuos 273,50 eurų.

Moteris priblokšta šio įvykio, tačiau nieko padaryti negali – įrodyti, kad tai padarė ne ji pati sąmoningai, o mažylis – neįmanoma.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis