Mama pamiršo telefoną kūdikio vežimėlyje, o tada nutiko nelaimė

Saulė įkaitino vaikiškame vežimėlyje paliktą mobilųjį telefoną, ir jis nudegino kūdikio koją. Štai tokia iš pirmo žvilgsnio neįprasta istorija nutiko vienai jaunai mamai.

Tikriausiai esate girdėję posakį, kad kūdikių nė akimirkai negalima palikti vienai? Tai yra visiška tiesa. Tačiau Rebekos Gleeson istorijoje nutiko kiek kitaip - ji savo mažylio neišleido iš akių, tačiau nė negalėjo pagalvoti, kad atsainiai numestas ir kuriam laikui ten paliktas telefonas gali pridaryti tokių bėdų.

Rebeka - trijų vaikų mama. Vieną vasaros dieną su jais išsiruošė pasivaikščioti lauke. Ilgai negalvojusi, ji iki tol rankose laikytą telefoną įmetė į mažosios dukrytės Rose vežimėlį.

Ji net negalėjo pagalvoti apie tokį scenarijų: šviečiant saulei, mobilusis telefonas taip įkaito, kad iki raudonumo nudegino jos mažylės šlaunį.

"Jaučiuosi esanti bloga mama", - rašo savo feisbuko paskyroje Rebeka. Tačiau ji išdrįso papasakoti apie šį nutikimą, nebijodama sulaukti priekaištų. Rebeka tiki, kad parodydama savo klaidą, gali įspėti kitus tėvus ir apsaugoti kūdikius, kuriems gali panašiai nutikti.

Kai jos dukrytė pradėjo muistytis, o po to verkti, Rebeka ne iš karto suprato, kas yra. Ji pabandė nuraminti Rose, tačiau kai nepavyko, iškėlė iš vežimėlio ir paėmė ant rankų.

Štai tada ji ir pamatė raudoną nudegimo žymę, kurią paliko įkaitintas telefonas.

"Jaučiuosi bjauriai, - rašo ji. - Tačiau prašau, dalinkitės šia istorija, kad perspėtume kitus tėvus. Labai prašau - nepalikite savo telefonų vaikiškuose vežimėliuose".

Laimė, mažajai Rose istorija baigėsi gana laimingai. Paraudonavusią vietą mama atšaldė, o tada patepė specialia priemone nuo nudegimų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis