Mažieji princas ir princesė dūko vaikų šventėje (FOTO)

Didžiosios Britanijos princas Williamas su žmona Kate Middleton bei abiem vaikais lankosi Kanadoje. Viena diena buvo ypatinga – skirta vaikų linksmybėms.

Savaitės vizito į Kanadą atskridusi Didžiosios Britanijos jaunoji karališkoji šeima – vėl dėmesio centre.

Su abiem savo mažyliais jie šiandien dalyvavo Kanadoje surengtoje specialioje vaikų šventėje. Trejų metų princas George ir vienerių metų Charlotte su tėvais atvyko į šventę vaikams, kur jų laukė daugybė vaikiškos veiklos.

Reuters/Scanpix

Vida Press

Balta suknele ir mėlynu megztuku papuošta Charlotte jautėsi itin drąsiai, ir vos mama ją paleido iš rankų ir pastatė ant žemės, mažylė nieko nelaukdama nubėgo prie pripūstų balionų.

Reuters/Scanpix

Raudonais šortais mūvintis ir tradiciniu mėlynu megztuku papuoštas princas George jautėsi taip pat laisvai ir smalsiai, tačiau elgėsi šiek tiek santūriau, negu jo mažylė sesutė.

Reuters/Scanpix

Visa šeima į šventę atvyko kruopščiai suderinusi aprangą. Joje vyravo balta ir mėlyna spalva.

Reuters/Scanpix

Tai antras kartas, kai Kanadoje viešintys princas Williamas ir Kate Middleton viešumoje pasirodė su vaikais. Visas šias dienas, kol jie dalyvavo įvairiuose renginiuose, abu vaikai likdavo laikinuose namuose su aukle Maria Borrallo.

Vietos spauda pranešė, kad karališkieji mažyliai su aukle lankėsi gyvūnų parke, kur turėjo progą juos pašerti. Socialiniuose tinkluose parkas buvo apie tai pasigyręs, tačiau netrukus įrašą ištrynė ir vėliau sakė, kad jokių komentarų ar nuotraukų iš šio apsilankymo nebus.

Taip pat pasirodė pranešimų, kad mažyliai su aukle ilsėjosi populiariame paplūdimyje. Tačiau šios žinios taip pat niekas nekomentuoja, nes tai neįtraukta į dienotvarkę ir yra privatus šeimos laikas.

Vaikų šventė, kurioje šiandien lankėsi karališkoji šeima, buvo iš anksto suplanuota ir įtraukta į oficialią vizito dienotvarkę. Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai pranešime spaudai sako, kad princas Williamas su žmona mielai priėmė kvietimą dalyvauti šioje vaikų šventėje ir džiaugėsi proga pabendrauti su Kanados karininkų šeimomis bei jų vaikais, kurie buvo pakviesti į šią šventę. Iš viso joje dalyvavo 24 vaikai.

Reuters/Scanpix

AP/Scanpix

AP/Scanpix

AP/Scanpix

AP/Scanpix

Reuters/Scanpix

Šventėje vaikų laukė daugybė žaismingų atrakcijų: muzika, su vaikais žaidžiantys personažai, lėlių teatras, gyvūnėliai, kuriuos galima paglostyti, muilo burbulai ir kitos staigmenos.

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

AP/Scanpix

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

Nėra abejonių, kad ši vaikų šventė ir galimybė pamatyti visus keturis šeimos narius, buvo viena laukiamiausių Kanadoje.

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

Vida Press

Vaizdo įraše užfiksuota smagi akimirka, kaip mažoji princesė pribėga prie šuns ir... atsisėda ant jo. Šventėje buvęs auksaspalvis retriveris, vardu Moose, tam neprieštaravo. Jis, beje, yra ne paprastas šuo, o terapinis, padedantis sveikti ligoniams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis