Dėl skausmo apkaltino akmenis inkstuose, bet ligoninėje paaiškėjo tikroji tiesa

Kai trijų vaikų mamai suskaudo pilvą, ji dėl to apkaltino akmenis inkstuose. Tačiau po apžiūros ligoninėje istorija pakrypo netikėta linkme.

Džordžijos valstijoje (JAV) gyvenanti šeima nuo praėjusios savaitės gyvena lyg įtempto siužeto filmo herojai. Dar prieš kelias savaites jie nė sapnuote nesapnavo, kad likimas iškrės jiems tokį pokštą.

Stephanie Jaegers (37) vieną dieną stipriai suskaudo pilvą. "Ir vėl tie akmenys inkstuose", - pamanė ji. Tačiau skausmas buvo toks stiprus, kad vyras žmoną nuvežė į artimiausią ligoninėje ir čia buvo atlikti sveikatos tyrimai.

"Gal jūs laukiatės?", - šį klausimą moteris išgirdo dar priimamajame. Tačiau griežtai tai paneigė, pridurdama, kad būtent šiomis dienomis turi menstruacijas, taigi, tai neįmanoma.

Visgi po atliktų tyrimų ir echoskopijos, moteris išgirdo šokiruojančią naujieną - ji laukiasi. Tiksliau, jos pilvelyje gyvenančiam mažyliui jau 38 nėštumo savaitės, o prasidėję pilvo skausmai yra gimdymo sąrėmiai. Ji tuoj taps mama.

"Mes patyrėme šoką. Pritrūkome žodžių", - CNN televizijai sakė pora.

Moters organizmas buvo visiškai pasiruošęs gimdymui, ir jau po kelių valandų ji rankose laikė naujagimį sūnų. Berniukas svėrė daugiau kaip 3 kilogramus ir buvo pavadintas Shaun Jude vardais.

Devyni mėnesiai moteriai duoti, kad ji psichologiškai ir fiziškai pasiruoštų gimdymui, tačiau Stephanie laiko tam visiškai neturėjo. Tik po to, kai gimė sveikas ir išnešiotas mažylis, moteris nusiramino ir pradėjo galvoti, kaip reiks gyventi toliau. Pasakyti apie tai kitiems trims šeimos vaikams, artimiesiems, pažįstamiems.

Šeimoje jau augo 16 ir 11 metų berniukai bei dviejų metų pagrandukė duktė. Ji broliuką priėmė su džiaugsmu, o štai didieji vis dar pratinasi prie minties, kad šeimyniškių ratas padidėjo.

Po to, kai šią istoriją aprašė žiniasklaida, reportažus parodė didieji pasaulio TV kanalai, šeima susilaukė didžiulio dėmesio. Ir ne visada teigiamo. Daugiavaikis tėtis Michael prisipažino, kad girdėjo daug neigiamų komentarų - esą "jokiai normaliai šeimai taip negali nutikti". GALI. Tvirtina vyras, patyręs šią situaciją savo kailiui.

Po trečiojo savo gimdymo Stephanie medikai sakė, kad ji niekada nebeturės vaikų. O ketvirtasis mažylis, beje, gimė sveikiausias ir stipriausias iš visų jos vaikų. Taip sako motina.

Kaip įmanoma devynis mėnesius lauktis ir to nežinoti? "The Washington Post" Stephanie papasakojo, jog jos nekamavo rytiniai blogavimai, krūtinė netapo jautri, o per visus 9 mėnesius ji priaugo vos kelis kilogramus. Taip, pilvas buvo ne toks plokščias, kaip anksčiau, bet taip atrodo gerai pavalgiusios ir šiek tiek svorio priaugusios moterys.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis