Ar jau paprašėte Kalėdų Senelio dovanų savo artimiesiems?

Pats metas tai padaryti, juolab kad įsisukus į prieššventinį šurmulį laikas bėga nepaprastai greit. Galima ir nespėti.

Šiandien, kai gyvename intensyvaus kasdienio vartojimo laikais, kai stacionarių ir virtualiųjų parduotuvių lentynos lūžta nuo prekių gausos, dovaną sunku ne tik išrinkti, bet ir kyla pavojus žmogui padovanoti tą patį, ką jis jau turi ar neseniai gavo dovanų. Norisi ko nors išskirtinio, originalaus, ypatingo, galbūt netikėto. Puikiu pasirinkimu gali tapti personalizuotos dovanos arba, paprasčiau tariant, daiktai su atspausdintomis pasirinktomis asmeninėmis nuotraukomis.

„Žmonės pasiilgo įdomesnių sprendimų, nei pagal šabloną kažkur Kinijoje ar kitose šalyse pagaminti suvenyrai. Juk dovana norisi nustebinti, pamaloninti tą, kuriam ji skirta, ypač jei tai artimas, brangus asmuo. Norisi, kad dovaną gavęs žmogus ją brangintų, o ne nukištų kažkur toli į kampą, – teigia unikalią paslaugą, leidžiančią labai greitai ir patogiai susikurti ypatingas personalizuotas dovanas bei suvenyrus su norimomis nuotraukomis įvairioms progoms, siūlančios įmonės „Printagrama" prekės ženklo „Printmemo" vadovas. – Pagalvės, magnetukai, šokoladas, drobė, įrėminti plakatai, fotoakmenys, tradiciniais jau tapę puodeliai bei marškinėliai – tai tik dalis daiktų, ant kurių klientams siūlome atspausdinti pageidaujamas nuotraukas".

Kodėl verta rinktis mus, o ne kitas, panašias paslaugas teikiančias įmones?

„Pirmiausia dėl to, kad esame vieninteliai tokie, kurie siūlome labai paprastu būdu patiems išsirinkti norimas nuotraukas tiesiai iš „Instragram" arba „Facebook" paskyros ir įkelti į mūsų sukurtą platformą. Nebereikia nuotraukų įrašinėti į jokias laikmenas, atskirai kažkur nešti, siųsti, juolab kad paprastas minėtų socialinių tinklų vartotojas nelabai pats ir gali tiesiogiai atsispausdinti norimą nuotrauką, nes reikia mokėti tinkamai išsaugoti pasirinktą kadrą. Antra, pats pasirinkto daikto užsakymo procesas yra labai smagus ir paprastas. Be to, ir greitas. Žmogus gali pats komponuoti, dėlioti norimas nuotraukas. Galima sakyti, jis asmeniškai dalyvauja kuriant dovanas. O tai dovanai suteikia dar daugiau šilumos ir meilės."

Kokios dovanos šventėms populiariausios?

„Pagal praėjusių metų kalėdinio periodo statistiką darau išvadą, kad dabar populiarumo viršūnė yra magnetukai, pagalvės, šokoladas. Dėmesio visada sulaukia ir puodeliai, marškinėliai", – šypteli pašnekovas. Ir priduria, kad produktų pasiūlą artimiausiu metu ketina plėsti. Juolab kad vis daugiau klientų teiraujasi dėl galimybės pasigaminti personalizuotą kalendorių, kitokių daiktų. Pasak jo, šiuo metu kaip tik vyksta kalėdinės 20 proc. nuolaidos visam asortimentui, tad šventėms ruoštis – pats metas.

Nuo gruodžio įmonė savo paslaugas pradeda siūlyti ne tik lietuviams, bet ir lenkams bei latviams. Po Naujųjų ketinama žengti ir į kitas Europos šalis, tačiau jau dabar galima užsisakyti prekių pristatymą visoje Europoje. Kartu su įmonės plėtra vyksta ir daugiau pokyčių: keičiasi prekės ženklo pavadinimas – nuo šiol jis vadinsis „Printmemo", atsinaujina įmonės internetinis puslapis, o prekės visoje Lietuvoje pristatomos nemokamai. Netolimoje ateityje ketinama atnaujinti ir produktų pasiūlą.

Daugiau informacijos www.printmemo.lt

Šiuo metu kaip tik vyksta 20 proc. kalėdinės nuolaidos visam asortimentui.

Užsakymo nr.: PT_72987598

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis