Jauna mama perspėja kitus tėvus: nelaimė tyko ten, kur jos nesitiki

Naujai „iškepta" mamytė Molly Landis patyrė rimtų nudegimų virtuvėje, tačiau yra dėkinga likimui, nes viskas galėjo baigtis kur kas blogiau.

Sprogimas virtuvėje

Paprastai asmeninio gyvenimo neafišuojanti moteris feisbuke pasidalino savo istorija: įspėjo kitus tėvus, kad šie labiau saugotų savo vaikus nuo pavojų.

M. Landis buvo savo namų virtuvėje, kai įvyko kaitlentės sprogimas.

Dėl įvykusio sprogimo moteris stipriai nudegė veidą, kaklą ir krūtinę. Po šio nutikimo moteris nuspendė įspėti visuomenę ir iš esmės peržvelgti savo požiūrį į vaiko saugumą.

„Įprastinėmis aplinkybėmis neskelbiu tokio pobūdžio asmeninės informacijos, tačiau pasidalinusi savo patirtimi su artimais draugais, išgirdau raginimą papasakoti savo istoriją viešai", - rašo ji.

„Antradienį įvyko incidentas, kai sprogo mano kaitlentė, o ugnies kamuolys nudegino man veidą, kaklą ir krūtinę, Patyriau rimtų sužeidimų ir nudegimų, sužalotas mano veidas ir krūtinė", - rašo neseniai mama tapusi M. Landis.

Nors moteris patvirtina, kad šis nutikimas ją stipriai išgąsdino ir sukėlė didelių skausmų, vis tik ji džiaugiasi, kad tą dieną nukrypo nuo įprastinės rutinos ir tokiu būdu apsaugojo savo vaiką nuo pavojaus.

„Taip, tai tikrai buvo siaubinga ir skausminga, tačiau nuolat galvojau, kaip gi iš tikrųjų man pasisekė. Kadangi neseniai tapau mama, dažnai savo keturių savaičių mažylę nešiojuosi nešynėje. Puikiai žinome, kaip patogu turėti laisvas rankas. Tą vakarą mane ir mano vaiką stebėjo angelas sargas, nes pirmą kartą gyvenime ji užmigo kitur, todėl neturėjau jos šalia, kai buvau virtuvėje," – toliau savo istorija dalinosi ji.

Paprastai, eidama gaminti, nešynėje savo keturių savaičių mažylę turėdavusi moteris suprato, kad geras įprotis, kurį ji turėjo – būti šalia savo kūdikio – reiškė, kad ji pati to nesuvokdama kėlė savo dukrelei pavojų. Moteris dėkoja likimui, tą dieną nulėmusiam, kad jos mažylės šalia nebuvo, nes kitokiu atveju ji būtų atsidūrusi pačioje pavojingiausioje vietoje.

„Baisiausi nudegimai – ant krūtinės, kaip tik toje vietoje, kur būtų atsidūrusi mano mažylės galva, jei ji būtų tuo metu nešynėje", - rašo moteris, kurios vaikas per stebuklą neatsidūrė itin dideliame pavojuje. Per šį nutikimą vienintelė nukentėjusioji – neseniai kūdikio susilaukusi M. Landis.

Siunčia žinią

„Mano pasakojimo tikslas – įspėti apie galimus pavojus, kai vaikus turime nešynėse. Esu dėkinga likimui, kad jos šalia manęs nebuvo, kai įvyko sprogimas", - tikina palengvėjimą jaučianti mama.

Tokio pobūdžio nutikimai gali įvykti pačiomis įvairiausiomis aplinkybėmis, be jokio įspėjimo ir visiškai nepriklauso nuo vaikus nešynėse šalia savęs laikančių tėvų. Savo istorija pasidalinusi moteris tikina, kad niekada nė nebūtų pagalvojusi galinti patekti į tokią siaubingą situaciją.

Jokios moters kaltės šiuos atveju tikrai nėra, tačiau ji intuityviai paliko savo kūdikį saugioje vietoje, nors nė nesuvokė, kodėl taip elgiasi.

Vis tik ji akivaizdžiai jaučiasi įpareigota įspėti kitus panašioje situacijoje potencialiai atsidurti galinčius asmenis ir tikina nuo šiol savo vaiko saugumo klausimą vertinanti itin atsakingai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis