Vaikų geidžiamiausios Kalėdų dovanos – LEGO konstruktoriai

Prieš Kalėdas mažieji skuba rašyti laiškų Kalėdų seneliui. Jei spėsite per petį paskaityti, apie kokias dovanas svajoja jūsų vaikas, ko gero, tapsite geriausiu Kalėdų seneliu ir šiais metais.

Jeigu laiškas iškeliavo į Kalėdinį paštą slapta, be jūsų žinios, beliks pasikliauti savo nuojauta.

Arba pasaulio superkompiuterio prognozėmis, kurios sako, jog šiemet 9 iš 10 populiariausių žaislų, apie kuriuos daugiausiai kalbama įvairiuose socialiniuose tinkluose, tinklaraščiuose, paieškose ir portaluose yra LEGO rinkiniai.

IBM dirbtinio intelekto „Watson", stebinčio ir analizuojančio tendencijas internete, duomenimis, geidžiamiausių Kalėdinių dovanų žaislų sektoriuje pirmąją vietą užima LEGO STAR WARS rinkiniai. Antroje ir trečioje pozicijoje - LEGO CITY ir LEGO FRIENDS konstruktoriai.

LEGO ir DUPLO TOP 10 idėjų šaunioms vaikų Kalėdoms

Nesvarbu, koks vaiko amžius, LEGO konstruktorių asortimente galima rasti galybę pasiūlymų mokyklinio amžiaus vaikams ir vos 1,5 metų sulaukusiems mažyliams, kuriems danų žaislų gamintojas LEGO siūlo saugius didelių DUPLO kaladėlių rinkinius.

STAR WARS gerbėjams ir kovotojams su blogiu

LEGO STAR WARS rinkiniai - tai žaislai, apie kuriuos šiuo metu daugiausiai šnekama pasaulyje ir neabejotinai yra berniukų geidžiamiausių dovanų Kalėdoms sąrašuose.

Kosminių odisėjų fanai (9 -12 m. amžiaus), apsidžiaugs po Kalėdų egle radę STAR WARS rinkinį „Vader pažangusis TIE prieš A-Wing Starfighter" ( 75150). Sukonstravę erdvėlaivį ir į jį įsodinę lordą Vader jaunieji galaktikų užkariautojai galės dumti vytis sukilėlių A-Wing Starfighter ir apšaudyti juos iš šaudyklių su spyruokliniu mechanizmu. Kas nugalės šiame epiniame gėrio ir blogio mūšyje? Tai paaiškės galbūt tik 2017 metais...

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO STAR WARS rinkinys „First Order Special Forces TIE fighter" (75101) jaunuosius kūrėjus (8-14 m.) nuskraidins iki žvaigždžių. Įspūdingas „Pirmojo ordino specialiųjų pajėgų TIE kovotojas" - su niekuo nesupainiojamas legendinis žvaigždėlaivis, simbolizuojantis Pirmojo ordino karinę galią.

Gamintojų atstovų nuotr.

Jame yra 2 mini figūrėlėms skirta kabina, atidaroma iš viršaus ir iš apačios, 2 spyruokle užtaisomos šaudyklės ir besisukanti antena, leidžianti automatiškai nusitaikyti į priešų žvaigždėlaivius. Su šiuo puikiu modeliu galima atkurti epinius nuotykius iš „Star Wars: The Force Awakens".

Gamintojų atstovų nuotr.

Jaunieji riteriai (8 -12 m.) apsidžiaugs Kalėdų rytą po egle radę vieną naujausių LEGO „Nexo Knights" serijos rinkinį „Jestro vulkaninis urvas" (70323).

Gamintojų atstovų nuotr.

Viduramžių karalystėje riterių laukia nuotykių ir pavojų kupinos kovos: teks leistis į urvą, nugalėti Jestro kariauną, įsibrauti į biblioteką ir atsiimti juodosios magijos knygas.

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO CITY ir LEGO Technic mėgėjams

LEGO CITY rinkiniai, skirti 5-12 m. amžiaus vaikams, suteiks džiaugsmo kurti pačias įvairiausias istorijas, vykstančias ne kitose galaktikose, bet Žemės planetos miestuose, jūrose, kalnuose ir daugybėje kitų vietų, kur reikia palaikyti tvarką, surengti gelbėjimo operaciją ar atlikti mokslinį tyrimą.

Vaikams, svajojantiems tapti mokslininkais, patiks LEGO CITY rinkinys „Vulkano tyrinėjimų bazė" (60124). Sukonstravęs ekskavatorių ir savivartį jaunasis mokslininkas galės leistis į vulkano pažinimo ekspediciją, ištyrinėti uolienas, apžiūrėti ugnikalnį dronu iš paukščio skrydžio ir pasinerti į naujus atradimus. Mokslas yra jėga!

Gamintojų atstovų nuotr.

Berniukams (6-12 m.), kuriuos žavi policininko darbas, geriausia Kalėdų dovana - LEGO CITY rinkinys „Policijos nuovada" (60047).

Gamintojų atstovų nuotr.

Mieste vėl bus ramybė, kai jaunasis tvarkdarys sučiups iš kalėjimo sprunkančius nusikaltėlius. Jiems sugauti bus pasitelktos gausios policijos pajėgos ir technika: sraigtasparnis, policijos automobilis ir motociklas.

Gamintojų atstovų nuotr.

Vyresni berniukai galbūt jau nebetiki Kalėdų seneliu, bet neabejotinai, svajoja apie lenktyninį automobilį. LEGO Technic modelis „24 valandų lenktyninis automobilis" (42039) pareikalaus kruopštumo jį konstruojant, tačiau taps tikru lenktynininko pasididžiavimu.

Gamintojų atstovų nuotr.

Modelis turi visas tikroviško lenktyninio automobilio funkcijas, įskaitant daug detalių turintį V8 variklį su judančiais stūmokliais, atidaromas kiro sparnų formos duris, visapusiškai nepriklausomą pakabą, veikiantį priekinį vairą, aukštus buferius, atidaromą priekinę bagažinę ir variklio dangtį. Tokiam žaisliukui neliks abejingi net tėčiai!

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO elfų ir LEGO Friends gerbėjoms

8-12 metų amžiaus mergaitėms, tikinčioms stebuklais - geriausia Kalėdų dovana - LEGO elfų serijos rinkinys. Pavyzdžiui, „Skairos paslaptingoji dangaus pilis" (41078), kurią pasiekti galima tik nugalėjus Pegasą, radus keturis raktus nuo pilies vartų ir pasitelkus elfų stebuklingąsias galias.

Gamintojų atstovų nuotr.

Su mobiliąja „LEGO elfų" programėle šis žaidimas suteiks dar daugiau galimybių ir elfų pasaulio pažinimo džiaugsmo.

Gamintojų atstovų nuotr.

Kas gali būti geriau už dieną pramogų parke? LEGO FRIENDS „Pramogų parko linksmieji kalneliai" (41130) rinkinys 8-12 m. vaikams suteiks malonumą suktis didžiajame apžvalgos rate, dideliu greičiu lėkti linksmaisiais kalneliais ar pajusti skrydį nuo laisvojo kritimo bokšto. Pramogos šiame atrakcionų parke niekuomet nesibaigia!

Gamintojų atstovų nuotr.

Gamintojų atstovų nuotr.

DUPLO - patiems mažiausiems

Saugūs ir spalvingi LEGO DUPLO rinkiniai - skirti patiems mažiausiems kūrėjams nuo 1,5 iki 5 metų.

Gamintojų atstovų nuotr.

DUPLO „Didelis traukinių rinkinys" (10508), kuriame yra modernus traukinys, skleidžiantis tikrus garsus - nuostabi Kalėdų dovana mažyliui. Rinkinyje yra daugiau nei 175 cm bėgių, tiltas su tuneliu, sunkvežimis, veikiantis kranas, daugybė spalvotų DUPLO elementų ir 3 figūrėlės.

Gamintojų atstovų nuotr.

Gyvūnams neabejingiems mažyliams patiks kelionė į fermą. LEGO DUPLO rinkinyje „Didelis ūkis" (10525) yra visa, ko reikia norint patirti gyvenimą ūkyje! Teks nemažai paplušėti: pastatyti kluoną pašarui laikyti, įkurti ūkininko sodybą su kėdėmis ir arklidėmis žirgui, nepamiršti pamaitinti lauke besiganančių karvių, o baigus darbus prie namų, teks traktoriumi važiuoti į laukus. Vaidmenų šiame žaidime užteks ne tik mažyliui, bet ir visiems šeimos nariams!

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO kaladėlės padeda vaikams augti, lavinti atmintį, kalbą, vaizduotę, mokytis skaičiuoti, išreikšti emocijas ir bendrauti. Laukdami Kalėdų, vaikai tikisi stebuklo, tačiau nuostabiausi stebuklai yra tie, kuriuos sukuria jų maži piršteliai vedami didelių svajonių.

Gamintojų atstovų nuotr.

Užsakymo nr.: PT_73112476

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis