Atskleidė, kaip atrodo gimtadienį švenčiantys karališkieji Monako dvyniai FOTO

Gruodžio dešimtąją Monake antrąjį gimtadienį šventė karališkieji dvyniai - Gabriella ir Jacques. Artėjančių Kalėdų proga kunigaikštis Albertas ir kunigaikštienė Charlene su vaikais pozavo šventinėms nuotraukoms.

Gruodžio keturioliktąją kunigaikštis su šeima dalyvavo tradicinėje Kalėdų eglės įžiebimo šventėje, kur pasirodė su abiem ką tik gimtadienį šventusiais dvynukais.

Reuters / Scanpix

Reuters / Scanpix

Reuters / Scanpix

Tamsiomis striukėmis papuošti dvynukai šventės metu galėjo pamatyti Kalėdų senelį bei Monako visuomenės atstovus, kurie susirinko į kasmetę kalėdinę šventę.

Reuters / Scanpix

Reuters / Scanpix

Reuters / Scanpix

Reuters / Scanpix

Reuters / Scanpix

Na, o šiandien, prieš pat Kalėdas, šeima oficialioje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje išplatino savo šeimos šventines nuotraukas.

Fotosesijos akimirkas palydėjo kalėdinis sveikinimas ir linksmų Naujųjų 2017 metų palinkėjimas.

Nuotraukose kunigaikštienė Charlene pasipuošusi aukso suknele, o dukrytė linksmai pozavo ryškia raudona suknele.

Į akis nuotraukose krenta mažojo Jacques žavumas: baltaplaukis garbanius fotosesijos metu buvo žaismingai nusiteikęs ir žaidė su eglės papuošimais.

2011 metais susituokę kunigaikštis Albertas ir buvusi plaukikė iš PAR Charlene Wittstock dvynių susilaukė 2014 metų gruodžio 10 dieną.

Jie gimė Monake, Charlene anytos, kunigaikštienės Grace, vardo ligoninėje. Mergaitė pavadinta Gabriella Therese Marie, o dviem minutėm jaunesnis brolis - Jacques Honoré Rainier.

Nors dukrytė ir gimė pirmoji, šalies sosto pirmuoju įpėdiniu tampa berniukas. Monake galiojantis įstatymas suteikia šią privilegiją berniukams, nesvarbu, kad jie yra jaunesni už seses. Dvyniai gimė anksčiau numatyto laiko, todėl kurį laiką turėjo praleisti ligoninėje. Kai dvyniams sukako lygiai 5 mėnesiai, gegužės 10 dieną jie buvo pakrikštyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis