Karališką šeimą prieš Kalėdas pasiekė liūdna žinia

Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos anūkė Zara Tindall laukiasi antrojo vaiko. Tokia naujiena vos prieš mėnesį apskriejo žiniasklaidos puslapius. Deja, šiandien pasiekė liūdna žinia.

Zara ir Mike Tindall prarado kūdikį. Apie patirtą persileidimą ir liūdnas šeimos šventes šiandien informuojama pranešime spaudai.

Karalienės Elžbietos anūkė ir princesės Anne duktė Zara Tindall antrojo vaiko laukė su vyru, buvusiu regbio žaidėju Mike Tindall. Lapkričio mėnesį ši naujiena buvo oficialiai paskelbta.

Pranešime sakoma, kad Zara su Mike liūdi praradę vaikelį ir šiuo metu išgyveną sunkų laikotarpį. Pranešime karališkosios šeimos atstovai prašo supratimo ir privatumo šią liūdną akimirką.

AP/Scanpix

Daugiau detalių apie patirtą persileidimą nepranešta.

Zara ir Mike jau augina beveik trejų metų dukrytę Mią. Zara Tindall garsėja meile žirgų sportui – ji yra žirgų sporto pasaulio čempionė ir Olimpinių žaidynių dalyvė. Ji jodinėjo ir pirmojo nėštumo metu, neilgai trukus po gimdymo taip pat buvo pastebėta su naujagime žirgų manieže.

Vaikelis, kurį pora prarado, turėjo gimti vėlyvą pavasarį.

Zara yra karalienės Elžbietos vyriausioji anūkė, jos mama Anne - vienintelė karalienės duktė. Zaros tėvai, princesė Anne ir Markas Phillipsas, yra išsiskyrę.

AFP/Scanpix

Su Mike Tindall Zara susipažino 2003 -aisiais, o susituokė 2011 metų liepą, praėjus trims mėnesiams po Zaros pusbrolio princo Williamo ir Catherine vestuvių. Jos buvo gerokai kuklesnės, negu Williamo ir Kate. Zaros vyras yra buvęs Anglijos regbio rinktinės žaidėjas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis