STEBUKLAS: pastoti negalėjusią moterį likimas apdovanojo penkiagubai

Šį neeilinį gimdymą iš tiesų galima pavadinti tikru stebuklu: vaikų iki tol negalėjusi turėti moteris pagimdė iš karto penkis sveikutėlius vaikus.

Margaret Baudinet ir jos vyras Michael nuo tada, kai susipažino, svajojo turėti bendrų vaikų. Tačiau likimas nebuvo jiems labai maloningas – pastoti nepavyko, o poros nevaisingumą gydantys gydytojai tik skėsčiojo rankomis.

Visgi po vieno gydymo hormonais sėkmė nusišypsojo ir jiems. 31 metų moteris pastojo. Amerikietė po širdimi iš karto nešiojo penkias gyvybes.

Nėštumo metu moteris turėjo griežtai laikytis gydytojo nustatyto režimo. Jie sudarė moteriai net mitybos rekomendacijas. Kiekvieną dieną moteris turėjo suvartoti 4500 kalorijų. Juk energijos bei maistinių medžiagų reikėjo iš karto šešiems organizmams – jai ir penkiems nešiojamiems kūdikiams.

Arizonos valstijos ligoninėje penketukas gimė gruodžio ketvirtą dieną.

AP/Scanpix

Cezario pjūvio operacija buvo atlikta 32 nėštumo savaitę. Laiminga šeima susilaukė 4 mergaičių ir berniuko.

AP/Scanpix

AP/Scanpix

Mažyliai gimė neišnešioti, todėl jiems reikėjo specialios priežiūros, tačiau medikai konstatavo, kad jie sveiki ir neturi įgimtų ydų.

AP/Scanpix

Ava, Clara, Camille, Luke ir Isabelle kartu su savo tėvais Kalėdų dieną sulaukė ypatingo svečio – ligoninėje juos aplankė Kalėdų senelis, kuris palinkėjo greičiau sustiprėti.

AP/Scanpix

Tai pirmasis šioje ligoninėje gimęs penketukas, todėl šeima sulaukė itin didelio visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio.

AP/Scanpix

Be to, pora nesibaido viešumo – Margaret jau kurį laiką rašo tinklaraštį „A Bundle of Baudinets“. Per vieną akimirką daugiavaike tapusios šeimos įspūdžius anglų kalba galite skaityti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis