Įvardijo dieną, kada gimsta daugiausia genijų

Žmonės, kurie apdovanoti ypatingais talentais ir gebėjimais vadinami genijais. Jie gali būti įvairiausių sričių specialistai – ir mokslininkai, ir kūrybinių sričių atstovai.

Vieno tyrimo metu buvo analizuojama 750 žinomų žmonių biografijų. Asmenybių, kurios yra palikusios didelį indėlį mūsų kultūros ir mokslo istorijoje.


Tyrėjai turėjo dvi užduotis: išsiaiškinti, kurią savaitės dieną ir kurį mėnesį jie gimė.


Paaiškėjo, kad daugiausia jų buvo gimę nuo antradienio pietų iki trečiadienio pietų bei šeštadienį.

Taigi, šias dienas galima pavadinti sėkmingiausiomis, kuomet tikimybė, kad gims ypatingų talentų žmogus, yra didžiausia.


Na, o mėnuo, kuomet gimė daugiausia genijų, yra vasaris.


Pirmadienis

Tai jautrūs ir empatiški vaikai, jie it sugertukai sugeria tėvų nuotaiką - ir gerą, ir blogą. Ne veltui sakoma, kad vaikai - tai mūsų veidrodis. Stebint pirmadienį gimusius vaikus, galima nesunkiai atspėti, kokia šiuo metu šeimoje situacija - vyrauja harmonija ir ramybė ar tvyro įtampa. Šie vaikai turi turtingą vaizduotę ir yra apdovanoti kūrybinėmis galiomis. Tai šeimyniški žmonės, kurie laimę randa šeimoje.


Antradienis

Tai labai stiprios valios vaikai, siekiantys savo tikslo atkakliai ir nebijodami iškylančių sunkumų. Šiems vaikams labai reikia tėvų paramos ir dėmesio. Palikti likimo valiai jie vysta tiesiog akyse. Antradienį gimę vaikai būna apdovanoti daugeliu talentų, todėl jiems sekasi įvairiose srityse. Jie mielai lanko įvairius būrelius ir džiugina tėvus savo pasiekimais.


Trečiadienis

Šią dieną gimusieji yra aktyvūs, ambicingi, atkaklūs ir komunikabilūs. Tačiau bene išskirtiniausias jų bruožas - noras ir siekis sužinoti kažką naujo, išmokti naujų įgūdžių. Suaugusius žmones, kurie žavi mus savo iškalba ir elgesiu, mes paprastai vadiname „žmonėmis su charizma". Būtent tokie ir yra vaikai, gimę trečiadienį - jie mieli, lipšnūs, mylimi aplinkinių. Puikūs derybininkai, beje.


Ketvirtadienis

Šią dieną gimsta daugiausia lyderių, puikių diplomatų. Jau nuo mažų dienų tokie vaikai stebina aplinkinius savo iškalba. Tėvai niekaip negali suprasti, iš kur jų atžala žino tiek įdomiausių dalykų. Dažnai tokie vaikai bendraamžių būryje tampa lyderiais, jie mėgstami ir vaikų, ir pedagogų.


Penktadienis

Šie vaikai yra ypatingi - tą supranta jų tėvai jau nuo mažų dienų. Jie itin imlūs ir pasižymi aukštais intelektiniais gebėjimais. Tuo pačiu jie apdovanoti aukštu emociniu intelektu. Tėvai, augindami tokius vaikus, patys kasdien tobulėja kaip tėvai. Šie vaikai vertina draugystę, todėl nuo mažų dienų turi daug draugų. Jie - kompanijos siela, mėgstami ir apsupti jais besižavinčiais žmonėmis.


Šeštadienis

Tai vaikai, kurie nuo gimimo apdovanoti tokiomis savybėmis, kurių savo vaikams trokšta visi tėvai - darbštumas, tvarkingumas, pareigingumas. Auginti šiuos vaikus - vienas malonumas, tiesa, tėvai turi neatsipalaiduoti ir nepalikti visko savieigai. Šie vaikai mokosi iš tėvų pavyzdžio, o ne jų žodžių, todėl norėdami vaikams perduoti gražiausias savo šeimos vertybes, turite jomis ir gyventi, o ne tik tuščiai deklaruoti.


Sekmadienis

Šie vaikai yra itin judrūs ir energingi. Kaip sako mamos, vos išmokę vaikščioti per dieną jie „prisuka" daugybę kilometrų - namuose, parke, darželyje. Sekmadienio vaikai apdovanoti išskirtine įžvalga, protu, yra atjautūs ir geri. Jiems patinka daug skirtingų veiklų, todėl nelengva bus išsirinkti vieną, į kurią vėliau teks gilintis. Susidūrę su sunkumais, jie linkę šiek stabtelėti ir nenerti stačia galva į sunkumus, tačiau tėvų padrąsinti ir palaikomi, jie pasiekia puikių rezultatų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis