Paskanintas varškės apkepas: vienos porcijos neužteks

Varškės apkepas yra universalus patiekalas, tinkantis ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei.

Receptas, kurį rekomenduojame, skiriasi nuo įprasto varškės apkepo. Jis yra pagardintas bananais.

Reikia:

3 kiaušinių;

5 šaukštų cukraus;

šiek tiek druskos;

6 šaukštų manų kruopų;

3 šaukštų grietinės;

vanilinio cukraus;

3 bananų;

0,5 kg varškės (geriausiai tinka 9 arba 18 proc. riebumo).

Gaminimas:

Bananus supjaustome mažais (centimetro) gabaliukais.

Kiaušinius suplakame su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi.

Sudedame manų kruopas, grietinę, išmaišome.

Sudedame varškę. Sumaišome.

Į masę supilame pjaustytus bananus.

Apkepą kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 50-60 minučių, kol jo plutelė tampa auksinės spalvos.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis